Planner TBI 22-03-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Planner TBI 22-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Planner - Service & Onderhoud - Utiliteit - Groningen

Wij gaan uiterst zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om.

 • MBO
 • Geplaatst: 22-03-2024
 • Solliciteer

Interesse?

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?
We zijn benieuwd naar jou! Solliciteren is simpel: klik op de sollicitatiebutton en laat ons weten waarom jij de technische vakman of vakvrouw bent die we zoeken! Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie over de functie of werken bij Croonwolter&dros in het algemeen, neem gerust contact op met () via: of

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, het delen van de vacature wordt wel zeer gewaardeerd! Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

https://www.tbi.nl/vacature/planner-service-onderhoud-utiliteit-groningen

Planner - Service & Onderhoud - Utiliteit - Groningen

Solliciteer

De functie

Een baan boordevol:

 • Impact: veilige en goedwerkende technische installaties op plekken waar veel mensen samenkomen. Daar draag jij met jouw strakke planning aan bij.
 • Groeikansen: we hebben oog voor jouw ontwikkeling. Wil je meer leren over techniek? Of juist doorgroeien naar een andere functie? Samen geven we vorm aan jouw vervolgstappen.
 • Samenwerking: een monteur bellen om een storing op te pakken. De klant op de hoogte houden. De onderhoudsplanning afstemmen met de contractbeheerder. Door nauw samen te werken met anderen leid je de storingen en het onderhoud aan installaties in goede banen.

Anita maakt het als planner service en onderhoud bij Croonwolter&dros "Mijn werkweek is zeer afwisselend. De ene dag is het rustig en verloopt alles volgens plan. De andere dag moet ik veel schakelen, schuiven en wijzigen om de planning rond te krijgen. Het mooiste aan mijn baan? Ik heb veel contact met collega's en klanten en zorg dat iedereen aan het eind van de dag tevreden naar huis gaat.

"

Jij gaat het maken!
Als planner service en onderhoud ben jij de schakel tussen de klant, monteur en contractbeheerder. Jij bent verantwoordelijk voor de binnenkomende storingen en de onderhoudsplanning. Samen met je collega's zorg je voor het goed functioneren van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in gebouwen als ziekenhuizen en hogescholen door het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen. Hoe je dat doet? Zó:

 • Binnen je contractteams plan je de storings- en onderhoudswerkzaamheden in volgens het servicecontract. Je volgt de status ervan en meldt ze af als het werk voltooid is.
 • Alle storingen komen binnen bij TBI Direct . Zodra er een storing naar jou wordt doorgezet, bel je de juiste monteur om de storing op lossen en laat je de klant vervolgens weten wat er gaat gebeuren.
 • Je ziet toe op de voortgang en efficiëntie van de werkzaamheden. Zo bewaak je de planning en kosten, stel je zo nodig prioriteiten en verwerk je eventuele wijzigingen.
 • Je houdt nauw contact met de contractbeheerder over de onderhoudsplanning. Staan bepaalde werkzaamheden niet in het servicecontract? Dan stemmen jullie samen af wat de vervolgstappen zijn.
 • Communicatie is hét sleutelwoord in jouw rol. Je bouwt een band op met je collega's in de buitendienst en met de klanten van jouw servicecontracten. Belangrijk, want zo weet je hoe je iedereen het best tevreden kan stellen.

Werkomgeving

Je maakt het samen met …

Je collega's van de afdeling Maintenance. Samen zorgen we voor veilige en comfortabele gebouwgebonden installaties. Je werkt nauw samen met vier andere planners. Daarnaast ben je onderdeel van meerdere klantteams, die uit een contractmanager, contractbeheerder en een team van servicemonteurs en -technici bestaan. Dit zijn zo'n 20-30 medewerkers die multidisciplinair zijn ingericht, op het gebied van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Meet- & Regeltechniek en Brandmeldinstallaties.

De sfeer in onze teams? Die is warm. We hebben aandacht voor elkaar en houden de lijntjes kort. Vanaf je eerste dag krijg je een buddy, bij wie je met al je vragen terechtkunt. En ondanks dat we een grote organisatie zijn, voelen je collega's als een familie: we staan altijd voor elkaar klaar.

Ervaring

Dit ben jij
Je bouwt snel een band op met collega's en klanten en kunt goed met hen het gesprek aangaan. Daarbij sta je sterk in je schoenen en houd je rekening met ieders belang. Ook kan je snel schakelen tussen je werkzaamheden en houd je het hoofd koel als de druk even hoog is. Wat je nog meer in huis hebt?

 • Een relevant mbo 3- of 4-diploma.
 • Ervaring met plannen, bijvoorbeeld in een eerdere functie als planner, servicecoördinator of werkvoorbereider.
 • Interesse in de installatietechniek en de motivatie om hier meer over te leren.
 • Communicatieve vaardigheden, zodat je je boodschap helder kunt overbrengen.

Wat wij bieden

Dit krijg je van ons
Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega's aan toonaangevende projecten voor een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties . Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets anders te proberen. Want alleen de optelsom van al het talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

 • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband.
 • Betrokken collega's en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging.
 • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI .
 • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.
 • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.
 • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT.

Interesse?

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?
We zijn benieuwd naar jou! Solliciteren is simpel: klik op de sollicitatiebutton en laat ons weten waarom jij de technische vakman of vakvrouw bent die we zoeken! Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPlanner Monteurs
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tbi.nl/vacature/planner-service-onderhoud-utiliteit-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.