Procesoperator (5 Ploegen) Processionals 20-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Procesoperator (5 Ploegen) Processionals 20-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Procesoperator (5 Ploegen) Processionals 20-05-2024

 • Locatie: Farmsum

 1. Procesoperator (5 Ploegen) Processionals 20-05-2024

Werken in Delfzijl

Introductie vacature

Procesoperator (5 Ploegen) Processionals 21-05-2024

 • Locatie: Farmsum
 1. Procesoperator (5 Ploegen) Processionals 21-05-2024

Werken in Delfzijl

Introductie vacature

Wat ga je doen

Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het verwerken van verschillende soorten afval. Denk daarbij aan restafval, huishoudelijk afval en slib. Door verbranding hiervan ontstaat duurzame energie. Duurzame energie is populair waardoor deze organisatie snel groeit, zo zal er binnenkort een gloednieuwe vierde verbrandingslijn bijkomen. Jij als procesoperator gaat het verbrandingsproces beheren. Samen met je team zorg je voor een soepel verloop, voer je verbeteringen door en los je kleine storingen op. Jouw takenpakket ziet er zo uit:
 • het bedienen, controleren en optimaliseren van de installaties, deelsystemen en componenten
 • periodiek testen van de veiligheid van de installaties en overige componenten
 • uitvoeren van kleinschalig proces-technisch onderhoud
 • melden van reparaties en/of revisiewerkzaamheden en veiligstellen van de installatie of een gedeelte ervan
 • signaleren en waar mogelijk verhelpen van storingen en gebreken
 • onderzoeken van optimalisatiemogelijkheden

Wat wij vragen

De procesoperator die we zoeken is enthousiast, heeft belangstelling voor duurzaamheid en is niet bang voor vieze handen. Ook breng je het volgende mee:
 • een afgeronde technische mbo-4 opleiding zoals AOT, Vapro C, Maritiem Officier of vergelijkbaar
 • een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie in de afval/energiebranche
 • ervaring met stoom en stroom is en pre

Wat wij bieden

Als procesoperator ben jij onderdeel van een duurzaam bedrijf dat meewerkt aan een circulaire economie. Je krijgt hier goede mogelijkheden en voorwaarden, zo krijg je het volgende: een bruto basissalaris tot € 4.400,- per maand inclusief ploegentoeslag een 5-ploegentoeslag van 28% een 13e maand (na de detacheringperiode) een resultaatafhankelijke bonus (na de detacheringperiode) reiskostenvergoeding 25 vakantiedagen de mogelijkheid om opleidingen te volgen doorgroeimogelijkheden naar senior operator, hoofdoperator en wachtchef een elektrische fiets-plan en tegemoetkoming in een sportschoolabonnement

Waar ga je werken

Het bedrijf waar je gaat werken verwerkt restafval, huishoudelijk afval en slib en produceert hier energie van. Ze zijn volop in ontwikkeling en zijn bezig met het opzetten van een nieuwe verbrandingslijn. Er zijn hier veel ontwikkelmogelijkheden, zoals het volgen van opleidingen en trainingen en doorgroeien in functie. In de ploegen heerst een gemoedelijke sfeer waarin flink doorgewerkt wordt en men niet vies is van vuile handen. Op de plant werken zo'n 80 mensen, waarvan 40 in de productie. Iedere ploeg bestaat uit 7 mensen. Functietitel Procesoperator Chemie Indicatie salaris (min - max] 4400 - 4400 Opleidingsniveau MBO Aantal uren (min - max) 33 - 33 Contactgegevens , onbekend https://www.processionals.nl/ Type contract Vast Branche Energie/Gas/Water Locatie Farmsum, Groningen,Nederland Soliciteer direct onbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcesoperator Chemie
Indicatie salaris (min – max]4400 – 4400
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/procesoperator-5-ploegen-processionals-20-05-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.