Projectleider Kwaliteitsgericht Toetsen S13 Supply Value 18-05-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Projectleider Kwaliteitsgericht Toetsen S13 Supply Value 18-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Supply Value

      • Project & Change Management

Projectleider kwaliteitsgericht toetsen S13 - Min.EZK - IMG - SEH - 36/40 uur - 5 maanden - Groningen

Korte omschrijving

Als projectleider kwaliteitsgericht toetsen ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team dat al langer werkt aan het vraagstuk. Naast de personeels- en lijnverantwoordelijkheid zit er ook een belangrijk analytisch component in waarbij de projectleiders eerste taak het in kaart brengen is van de huidige stand van zaken. Als projectleider ben je tevens verantwoordelijk voor:

- Begeleiden van projectmatige uitvoer

- Stakeholder management

- Opzetten van een plan van aanpak

Functie omschrijving

Achtergrond opdracht

De business case 'Kwaliteitsgericht Toetsen' van Toetsing benadrukt de uitdaging van (verwachte) hoge volumes, complexe schademeldingen en potentiële uitvoeringsachterstanden. Dit project streeft ernaar deze uitdaging aan te pakken door op risicobasis te werken en de module voor procesautomatisering in de bestaande Atabix omgeving te implementeren, waarbij uiteindelijk de afdeling(en) Toetsing en Team Technisch Advies in staat worden gesteld om onafhankelijk én op basis van data-analyse het schadebepaling-proces continue te verbeteren.

Dit project heeft ook het doel een duurzame oplossing te creëren binnen de deskundigenapplicatie Atabix. Na recente implementaties van maatwerkoplossingen met deels geautomatiseerde, hard-coded, dossieranalysetools op basis van Business Rules (Duurzaam Herstel & HiN Toets, factuurcontrole), is er structureel een behoefte aan een uniforme standaard voor vergelijkbare vraagstukken in de toekomst. De investering in een generieke BRMS-module streeft ernaar (toekomstige) regelingen en inzichten sneller te realiseren en te herzien (e.g, PEAG, O&B), het future proof maken van de module voor test-automatisering, en ondersteuning te bieden aan afdelingen zoals Toetsing, KCDV (Mira-transitie), en het programma Duurzaam Herstel. Het uiteindelijke doel is om efficiënter te werken binnen Atabix door geavanceerde procesautomatisering te faciliteren en tegelijkertijd te standaardiseren waardoor het BRMS kan dienen als een strategische module voor procesautomatisering binnen Atabix.

Organisatorische context en cultuur

Na een halve eeuw gaswinning in Groningen, resulterend in een omvangrijk aantal aardbevingen, is er schade ontstaan aan de huizen en gebouwen van de bewoners, instellingen, organisaties en ondernemers in het gebied.

Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG; voorheen Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen) is het zelfstandig bestuursorgaan dat schade als gevolg van gaswinning in het Groningenveld en de gasopslag Norg afhandelt. Te denken valt aan de fysieke schade aan woningen en infrastructurele of waterbouwkundige werken (inclusief Herstel in natura), immateriële schade en waardedaling van woningen. Verder is het IMG verantwoordelijk voor het herstel van acuut onveilige situaties ten gevolge van de gaswinning in Groningen of de gasopslag in Norg. Het IMG is gevestigd in Groningen met een projectenkantoor in Assen en heeft ruim 700 medewerkers. De komende periode gaat IMG zich nog bezighouden met nieuwe taken, zoals Duurzaam Herstel en gederfd woongenot.

Het bestuur van het IMG is verantwoordelijk voor de uitvoering van de taken van het IMG en de IMG-organisatie. Het bestuur wordt daarbij ondersteund door het bureau (de uitvoeringsorganisatie). De directie is door het bestuur belast met de dagelijkse leiding van het bureau. De directie vormt samen met de afdelingsmanagers het MT.

Het managementteam (MT) bestaat thans uit één directeur en 4 afdelingsmanagers.

Het MT bestaat verder uit de afdelingsmanagers Klantcommunicatie en -dienstverlening, Schade expertise en herstel, Bestuurlijke en Juridische Zaken en Schadeafhandeling en Regiebureau/Informatievoorziening. Daarnaast is er een afdeling Communicatie en een afdeling Bedrijfsvoering.

Functie eisen

EISEN

Werkervaring en -denkniveau

- Aantoonbare ervaring met het werken in project of programmastructuur (2 jaar)

- Aantoonbare ervaring met de implementatie van systemen (1 jaar)

- Aantoonbare advieservaring (1 jaar)

- Aantoonbare ervaring met projectmanagement (1 jaar)

Opleiding en kennis

- Universitair master diploma (bedrijfskundig of vergelijkbaar)

Overige vereiste kennisgebieden

- Aantoonbare kennis van verandermanagement

WENSEN

Gewenste competenties

- Teamspeler

- Flexibel

- Sterke communicatieve vaardigheden

Aanvullende kennis

- Affiniteit met IT systemen

- Kennis van (en ervaring met) stakeholdermanagement

Overige functiewensen

- Kennis van het aardbevingsdossier

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Ict
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.supplyvalue.nl/interim-opdrachten-otys/projectleider-kwaliteitsgericht-toetsen-s13-min-ezk-img-seh-36-40-uur-5-maanden-groningen-ZkXYacKNvvqiKvky/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.