Site Security Manager Securitas 09-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Site Security Manager Securitas 09-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Site Security Manager

Winschoten

Beveiliging & Surveillance

Full-time

Objectbeveiliging

Site Security Manager

Winschoten

Full-time

Beveiliging & Surveillance

Objectbeveiliging

Dit ga je doen

Heb je een passie voor beveiliging en ben je klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen bij een internationaal erkend tech bedrijf? Wij zoeken een ervaren Site Security Manager om de beveiligingsstrategie te leiden en uit te voeren bij ons nieuwe, geavanceerde datacenter in de regio Groningen.

Jouw rol

Als Site Security Manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en handhaven van onze beveiligingsprotocollen, het leiden van een team van circa 35 beveiligingsmedewerkers en 7 supervisors, en het onderhouden van contacten met de Security manager van de klant. Je speelt een cruciale rol in de bescherming van onze belangrijkste assets: data, onze mensen, onze technologieën en onze procedures.

De locatie waarvoor je verantwoordelijk bent, is nog in aanbouw. Je zult daarom al tijdens de bouwfase op deze locatie werken en kunt grotendeels je eigen team vormen en opbouwen. In het begin zul je ook werken bij het Datacenter in Eemshaven. We hebben daar een ervaren Security Manager, die je zal helpen vertrouwd te raken met alle specifieke procedures van de klant.

Dit ben jij

 • Iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende binnen de beveiliging of een vergelijkbare operationele business.
 • Sterke leiderschapsvaardigheden en de capaciteit om zowel strategisch als operationeel te denken en te handelen.
 • Affiniteit met (beveiligings)technologie en een proactieve benadering van veiligheidsmanagement.
 • Bewezen vaardigheden in people management, dagelijkse coaching, oog voor het welzijn van medewerkers en ervaring met het uitvoeren van en adviseren over veiligheidskwesties aan onze klant

Dit krijg jij van ons

 • Een leidende rol in een innovatieve en snelgroeiende internationale omgeving.
 • De kans om een beveiligingsteam te vormen en te leiden tijdens een spannende fase van groei en ontwikkeling van het datacenter.
 • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden, inclusief toegang tot trainingen en professionele groeipaden.
 • Een aantrekkelijk compensatiepakket met een salaris tussen de €3000,00 en €4000,00 per 4 weken, bedrijfsauto die ook privé gebruikt mag worden, een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, een jaarlijkse bonus, een concurrerend pensioenplan, en 24 vakantiedagen voor een fulltime dienstverband.
 • Een uitgebreid 'fun & benefits'-programma met kortingen op themaparken, sportactiviteiten, en weekendjes weg.

Solliciteren op deze functie

Enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop. Zodra je op deze button klikt, start voor jou het sollicitatieproces.
Goed om te weten: voordat je jouw arbeidsovereenkomst ontvangt, wordt er een assessment toegestuurd en wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Deze screening duurt 6 tot 8 weken en voor een positieve uitslag is het vereist dat je niet eerder in aanraking bent geweest met politie of justitie. Ook sta je de afgelopen 8 jaar ingeschreven in een gemeente in Nederland.

Ja, ik wil de video afspelen

"In mijn persoonlijke ontwikkeling en groei ben ik erg vooruit gegaan bij Securitas. Bij deze baan leer je echt jezelf kennen. Je geduld wordt op de proef gesteld en het heeft mij ook volwassener gemaakt."

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFacilitair Manager
Indicatie salaris (min – max]3000 – 4000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheBeveiliging/Bewaking
LocatieEemshaven, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijsecuritas.nl/vacatures/site-security-manager-winschoten-16c6294a-475f-47ab-9ad6-cd99b63fe611

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.