Projectleider Versterken Headhuntersteam 23-08-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Projectleider Versterken Headhuntersteam 23-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

De Projectleider Versterken is verantwoordelijk voor het gehele proces om vanuit een versterkingsadvies (aanwezig) te komen tot een uitvoering gereed ontwerp. Dit gaat in overleg met de bewoners, waarbij eventuele bewonerswensen worden geïntegreerd in het ontwerp. Dit vraagt veel afstemming, welke lokaal plaatsvindt.

Dit betekent dat de Projectleider Versterken regelmatig (meerdere dagen per week) in de regio van Groningen en Appingedam aanwezig is, soms bij bewoners aan de tafel maar ook in de lokale hub, in de kern van de plaats waar de versterkingsopgave ligt.

Samen met opdrachtgever, bewoner en Arcadis versterken we systematisch elke woning in het dorp, gedurende ca. 3 jaar. Deelname aan bewonersavonden hoort hier ook bij.

De aannemer wordt tijdig betrokken zodat het ontwerp straks ook gedragen is door deze partij. Gedurende de uitvoering houdt de Projectleider Versterken vinger aan de pols en wordt de kwaliteit geborgd, zodat uiteindelijk de woning aardbevingsbestendig opgeleverd kan worden.

Een uitdagend project voor een projecteider die communicatief vaardig is, voldoende van de inhoud weet (op hoofdlijnen) en samen met het team van de organisatie (constructeurs, modelleurs) hier de tanden in wil zetten.

Vacature eisen

  • MBO of HBO richting Bouwkunde;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met (ver)bouwprocessen;
  • Ervaring met het aansturen van bouwprojecten.

Competenties:

  • Mensgericht
  • Proactief 
  • Samenwerken
  • Weloverwogen 

Heeft het bovenstaande jou geïnteresseerd en wil je graag meer weten over de functie en het bedrijf? Dan kom ik graag met jou in contact via 050 - 526 88 84 (algemeen nummer) of p.sporrel@headhuntersteam.nl

 

FunctietitelProjectleider Bronbemaling
Indicatie salaris (min – max]4300 – 4800
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-versterken-3
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/projectleider-versterken-3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.