Schoonmaker McDonald's Appingedam 01-12-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Schoonmaker McDonald’s Appingedam 01-12-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

McDonald's Academy Over McDonald's

0

Schoonmaker

Appingedam

0 - 36 uur

Appingedam

Schoonmaker

Facilitair

Appingedam

0 - 36 uur

Wat ga je doen?

Elke gast is bij ons welkom, we staan altijd open voor vernieuwing en we bieden onze gasten elke dag graag weer de beste ervaring en producten aan. Wij zijn Always Open for Good Times!
McDonald's is groot geworden met de kernwaarden kwaliteit, service, kraakhelder en waar voor je geld. Als interieurverzorg(st)er zorg jij ervoor dat onze gasten in een schoon restaurant ontvangen worden. Je zorgt ervoor dat het interieur van ons restaurant er piekfijn uitziet.

Wie ben jij?

Je bent een teamspeler en hebt oog voor detail. De functie vraagt een bepaalde mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent representatief en klantgericht.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInterieurverzorger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijmcdonalds.nl/vacatures/schoonmaker-appingedam-414eda30-596b-4832-922e-2d389803be3f

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.