Shift Team Leader Chemie Park Delfzijl 16-11-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Shift Team Leader Chemie Park Delfzijl 16-11-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Shift Team Leader Poly/Recovery

16 november 2023

In verband met interne verschuivingen zoeken wij voor onze site in Delfzijl een Shift Team Leader Poly & Recovery.

Werken als Shift Team Leader Poly/Recovery bij Teijin betekent;

  • Een jaarsalaris van minimaal € 50.061 en maximaal € 74.341 op basis van een fulltime dienstverband. De functie is ingedeeld in loonschaal 9 van de CAO Teijin.
  • Een groen- en ontwikkelbudget van ieder € 1500,- bruto.
  • Ploegentoeslag
  • Fulltime baan van 40 uur per week.

Wat ga je doen?

Als Shift Team Leader realiseer en leid je de productiedoelstellingen voor de toegewezen fabrieken voor de korte termijn (8-24 uurs resultaat) in termen van kwaliteit, kwantiteit en kosten, in lijn met de sitestrategie. Je monitort de productieprestaties voortdurend en je identificeert en initieert mogelijkheden voor verbetering. Verder geef je leiding aan de voortgang, bewaking en optimalisatie van de uitvoering van het productieplan. Daarnaast coach, motiveer en ontwikkel je het team van c.a 10 medewerkers in de 5 ploegendienst en draag je zorg voor een prestatiegerichte werkomgeving. Je houdt functioneringsgesprekken en bent verantwoordelijk voor een juiste bezetting van de ploeg.

Verder:

  • Ben je verantwoordelijk voor het operationele resultaat, leid en beheer je de productieactiviteiten
  • Zie je toe op de kwaliteit, van het product, de processen en de QHSE performance.
  • Draag je zorg voor een veilige werkomgeving voor werkzaamheden van derden Je instrueert, en draagt zorgen voor strikte naleving van veiligheids- en kwaliteitsrichtlijnen en neemt de vereiste veiligheidsmaatregelen. Je bent bedrijfsdeskundige bij calamiteiten.
  • Lever je een bijdrage aan de input voor het operationele jaarplan en vertaal je het jaarplan naar operationele actieplannen.

Wie ben jij?

Om voor deze uitdagende functie in aanmerking te komen heb je minimaal een relevante afgeronde technische MBO-4 opleiding en acteer je op HBO-niveau. Daarnaast heb je bij voorkeur minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de procesindustrie en beschik je over een uitgebreide kennis van de toegepaste chemische procestechniek. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve en leidinggevende capaciteiten. Jij weet wat nodig is om een goed team neer te zetten, te motiveren, te inspireren en te ontwikkelen. Je bent je ook bewust van je positie binnen het STL-team en vindt het belangrijk om van toegevoegde waarde te zijn binnen het team.

Het aanbod van Teijin

Met de juiste opleiding en achtergrond ben je bij ons verzekerd van een afwisselende baan waar je al je kennis en ervaring in kan zetten. Naast een uitdagende werkomgeving bieden wij jou o.a.:

Competitief salaris. Werk in een 5 ploegendienst. Je bouwt een goed pensioen op bij Teijin. De ruimte om je professionele en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Hiervoor krijg je ook een ruim budget dat je naar eigen inzicht kunt besteden aan persoonlijke ontwikkeling.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Productie
Indicatie salaris (min – max]3863 – 5736
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.chemieparkdelfzijl.nl/vacatures/2023/11/1139904-shift-team-leader-poly-recovery

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.