Specialist Plant & Teelt ABZ Diervoeding 01-06-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Specialist Plant & Teelt ABZ Diervoeding 01-06-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

ABZ pluimvee logo

  • ABZ Structo voeren logo

Home » Werken bij ABZ » Specialist Plant & Teelt, regio Noord

ABZ Diervoeding zoekt een commerciële specialist Plant & Teelt die uitkijkt naar een uitdagende functie met veel vrijheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. ABZ Diervoeding is een ambitieuze landelijk opererende coöperatie. Zij heeft haar afzet de laatste jaren gestaag zien groeien tot een volume van circa 815.000 ton. Met zes fabrieken, strategisch gelegen in Nederland, voorziet ABZ haar afnemers van kwaliteitsvoeders en teeltadvies op maat.Met het commerciële team Plant & Teelt werkt ABZ Diervoeding aan teeltadviezen (maïs, gras, etc.). Advies op het gebied van rassen- en mengselkeuze, bemesting, oogst- en gewasbescherming zijn de belangrijkste pijlers. Vind jij het een uitdaging om onze klanten van goed advies te voorzien en op deze manier je klantenkring uit te breiden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Werken bij ABZ Diervoeding als Plant & Teelt specialist, regio Noord

Functie-omschrijving:

Voor deze functie zoeken wij een gedreven professional met bij voorkeur een HBO-opleiding (HAS) en commerciële ervaring. Het is een pré als je kennis hebt van diervoeding en van teelt en als je beschikt over een netwerk van relaties. Je bent actief in het onderhouden en uitbreiden van je netwerk. Dit alles met als doel een langdurige relatie op te bouwen met je klanten en samen met hen een uitstekend resultaat te behalen. Je krijgt van ons alle vrijheid om deze functie succesvol in te vullen met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je inbreng op beleidsmatige terreinen wordt zeer op prijs gesteld.

Functie-eisen:

Je bent resultaatgericht, ondernemend, gedreven, kwaliteitsbewust, enthousiast en initiatiefrijk. Uiteraard beschik je over uitstekende contactuele eigenschappen. Je spreekt de taal van de boeren en ziet uitdaging in het leggen van nieuwe contacten.


Kantoor Nijkerk :
Westkadijk 4
Telefoon:

Kantoor Eindhoven :
Hastelweg 159
Telefoon:

Kantoor Haastrecht :
Provincialeweg Oost 34a
Telefoon:

Kantoor Lunteren:
Hoge Valkseweg 58
Telefoon:

Kantoor Markelo
Goorseweg 3
Telefoon: 5

Kantoor Stroobos :
Groningerstreek 20
Telefoon:

ABZ Diervoeding


ABZ Grondstoffen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.abzdiervoeding.nl/werken-bij-abz/specialist-plant-en-teelt/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.