Steward als zomerbaan, Rijkswaterstaat Tempo-Team 02-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Steward als zomerbaan, Rijkswaterstaat Tempo-Team 02-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan als Steward? Een zomerbaan waarbij je in de buitenlucht bent? Werken aan het water? Ja écht waar! Een salaris van wel € 2338 bruto per maand? Hebben we al verteld dat het bij het water is? Voor de zekerheid benoemen we het nog een keer 😉.

Lees snel verder of solliciteer direct als Steward op de sluis in Farmsum!

Wat bieden wij jou
 • Een bruto uurloon van € 15! 💸🤑
 • De hele zomer lekker in de zon aan het werk!🌞
 • Aan de sluis, op de sluis, maar niet in de sluis ⛵
 • 32 tot 36 uur werken, dat is lekker verdienen!
 • Doe je het goed? Dan mag je volgend jaar weer!
 • Werken bij Rijkswaterstaat.
Wie ben jij

Als Steward op de sluis ben je sociaal, enthousiast en kun jij goed met iedereen overweg. Het geeft jou energie om mensen te helpen en daarbij heb jij affiniteit met scheepvaart. Misschien heb jij zelfs een eigen boot! Dat is natuurlijk een pluspunt 😉. Jij kan goed communiceren en bent duidelijk in je instructies.

 • Je bent inzetbaar met Hemelvaart, Pinksteren, Delfsail (10-17 juni) en in de zomer van 13 juli tot 1 september.
Wat ga je doen

Samen met je Steward collega sta je te wachten bij de sluis. Vandaag wordt een drukke dag, veel recreatievaart zal door de sluis komen. Het is namelijk aangenaam warm en de zon schijnt! In de verte zie jij al een bootje varen. Als ze de sluis naderen, begeleid jij ze naar de sluis. Tijdens het naderen maak jij een praatje met ze. Het oude koppel is een dagje aan het rond varen en zijn van plan om later lekker uiteten te gaan. De Sluiswachter geeft een seintje naar jou. Jij geeft aan het oude koppel aan dat ze er door mogen. Je zwaait ze nog even na en ziet alweer de volgende boot aankomen.

Jij helpt iedereen veilig en wel door de sluis te komen. Als iemand voor wil kruipen, zorg jij dat iedereen netjes op hun beurt wacht. Soms moet er even een boot aangelegd worden, hier help jij ook mee en geef jij instructies.

 • Je werkt tussen de 4 à 6 diensten per week van 9:00 tot 19:00.
 • Je bent inzetbaar met Hemelvaart, Pinksteren, Delfsail (10-17 juni) en in de zomer van 13 juli tot 1 september.
Waar ga je werken

Je gaat aan het werk op de sluis in Farmsum. Tijdens je dienst sta je altijd samen met één andere Steward en draag je beide een speciale polo van Rijkswaterstaat. En natuurlijk de Sluiswachter, die zal er ook aanwezig zijn!

Met Hemelvaart, Pinksteren en in de zomer is het erg druk in de sluis. Dit komt omdat er dan veel mensen op het water varen die er normaal gesproken niet varen. Dit heet recreatievaart. Deze mensen moeten veilig door de sluis en hier ga jij mee helpen. Je bent inzetbaar met Hemelvaart, Pinksteren, Delfsail (10-17 juni) en in de zomer van 13 juli tot 1 september.

 • Je bent inzetbaar met Hemelvaart, Pinksteren, Delfsail (10-17 juni) en in de zomer van 13 juli tot 1 september.
Sollicitatie

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om seizoenswerk te doen? Solliciteer en wie weet spreken wij elkaar snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkeersregelaar
Indicatie salaris (min – max]2338 – 2338
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensteamrijksoverheid@tempo-team.nl , 030 2335442 onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/LkgbBnL21QcZ0L4tj27u

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.