Stopcoördinator PD Poly/Recovery Teijin Aramid 03-06-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Stopcoördinator PD Poly/Recovery Teijin Aramid 03-06-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Teijin Aramid

Work Permit Coördinator Poly Recovery

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je verantwoordelijk bent voor het coördineren van werkvergunningen bij Teijin Aramid in ? Als Work Permit Coördinator werk je nauw samen met verschillende teams, waaronder productieploegen en onderhoudsafdelingen, om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Word jij enthousiast van deze functie? Word dan Work permit coordinator bij Teijin Aramid in .

  • Manufacturing

  • € 3.880 - € 5.462

Planner/ Coördinator primavera

Als planner/ coördinator ben je verantwoordelijk voor het op een veilige, efficiënte, effectieve en kostenbewuste wijze plannen en coördineren van multidisciplinaire installatiestops waarin zowel onderhoud als investeringsprojecten worden uitgevoerd. Daarnaast hou je je bezig met het bewaken van stop/projectvoortgang, bijstellen van dagplannen en initiëren van acties bij afwijkingen. Voeren van evaluatiegesprekken en analyseren van installatiestops voor structurele verbeteringen.

  • Manufacturing

  • € 4096 - € 5975

Stopcoördinator PD Poly/Recovery

Wij zijn op zoek naar een stopcoördinator voor 40 uur per week bij Teijin Aramid in . Als stopcoördinator PD ben je betrokken bij het voorbereiden, plannen en coördineren/organiseren van veiligstellingen en (productie)werkzaamheden t.b.v. onderhouds/projectstops (vanuit productieoogpunt in de breedste zin) en het aansturen van operators m.b.t. stopgebonden activiteiten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectcoördinator
Indicatie salaris (min – max]3713 – 5227
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.teijinaramid.com/nl/taxonomy/term/46?page=1

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.