Student - Stage Advocatuur De Haan Advocaten & Notarissen 01-06-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Student – Stage Advocatuur De Haan Advocaten & Notarissen 01-06-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Medewerkers over DeHaan

Student - stage advocatuur

Zit jij in de afrondende fase van je bachelor of in de masterfase van je rechtenstudie en wil je alvast kennismaken met de praktijk?

DeHaan Advocaten en Notarissen biedt jou de mogelijkheid om zes weken mee te lopen en ervaring op te doen. In deze periode maak je kennis met de praktijk van de advocatuur in de breedste zin van het woord.

Wat ga je doen?
Gedurende jouw stage bij DeHaan draai je volop mee in de dagelijkse praktijk. Je krijgt te maken met verschillende rechtsgebieden en je wordt begeleid door een ervaren advocaat. Je verricht jurisprudentie onderzoek, je mag cliëntgesprekken bijwonen en meegaan naar zittingen. Uiteraard kan je ook aanschuiven bij sectie-overleggen en trainingen bijwonen die door ons kantoor georganiseerd worden.

Wat bieden we jou?

 • Een passende stagevergoeding;
 • Na afloop van de stageperiode vindt er een evaluatiegesprek plaats, en ontvang je een schriftelijke beoordeling.

Over DeHaan Advocaten en Notarissen

Ons uitgangspunt is: we helpen bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. Proactief en met een hands-on-mentaliteit. Onze cliënten mogen rekenen op adviezen en oplossingen van het hoogste niveau. Dat kan alleen als we het beste uit onszelf halen; als individu én als team. Daarom ondersteunen en inspireren we elkaar.

DeHaan Advocaten en Notarissen heeft vestigingen op meerdere locaties, met ongeveer 100 medewerkers, waarvan 55 advocaten, (kandidaat)notarissen en juristen. Wij geloven dat échte aandacht het verschil maakt. Daarmee bedoelen we: méér dan gemiddeld betrokken en toegewijd zijn bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten, en altijd in verbinding.

Solliciteren
Interesse in een stage bij DeHaan? Wil je bij je sollicitatie aangeven in welke periode je stage wilt lopen en wat jouw eerste en tweede voorkeur is ten aanzien van onze kantoorlocaties (Groningen, Leeuwarden, Zwolle).

Eerste gesprek

Leuk dat je solliciteert bij DeHaan! We doen ons uiterste best om de procedure snel en transparant te laten verlopen.

We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat je ons te bieden hebt. Uiteraard krijg je ook informatie over ons als organisatie, de functie en krijg je de ruimte om vragen te stellen.

Arbeidsvoorwaarden

Je hebt een aanbod gekregen. Een aanbod is een overzicht van de functie en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Zodra we overeenstemming hebben, ontvang je jouw arbeidsovereenkomst.

We hebben overeenstemming! Je treedt bij ons in dienst. We kijken uit naar je komst.

Kort voor je indiensttreding ontvang je een introductieprogramma. Hierdoor weet je wat je de eerste periode kan verwachten.


  • Dhr.
  • Mevr.

 • Indeed
 • Studievereniging

Δ

Heeft u een vraag?

 • KvK nr. 02058197

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJurist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dehaanlaw.nl/vacatures/student-stage-advocatuur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.