Teamlead Acture 18-03-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Teamlead Acture 18-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Mogen we je beter en sneller helpen?

Kies je profiel en wij passen onze website daar speciaal op aan:

 • Werknemer
 • Werkgever
 • Werken bij Acture

Mogen we je beter en sneller helpen?

Kies je profiel en wij passen onze website daar speciaal op aan:

 • Werknemer
 • Werkgever
 • Werken bij Acture

Teamlead Casemanagement ArdoSZ | 32 - 40 uur | Groningen

Acture activeert. Activeer jij met ons mee?

 • Casemanagement
 • Leidinggeven

In het kort

Salarisindicatie

Bruto startsalaris €3.200 - €5.200

Dienstverband

Jaarcontract, uitzicht op vast dienstverband

Minimale educatie

Hbo

Als Teamlead Casemanagement ga jij geen uitdaging uit de weg en bouw je mee aan de groei van Acture. Jouw doel is om het team van casemanagers (junior, medior en senior) op een efficiënte wijze te organiseren en aan te sturen met als doel structurele schadelastreductie en het verhogen van de klanttevredenheid. Ook zorg je ervoor dat de casemanagers zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Neem jij je verantwoordelijkheid, denk je vooruit en zet jij nét dat stapje extra? Wil jij jezelf ontwikkelen in een collegiale werkomgeving waar je jouw eigen koers kunt bepalen? Kies dan voor jouw carrière bij ArdoSZ!

Wij zijn Acture

Voorloper in sociale zekerheid.

Acture is dé private uitvoerder sociale zekerheid. Wij geloven dat het hebben van werk de beste vorm van sociale zekerheid is. Het activeren van mensen staat daarom centraal in onze organisatie en dienstverlening. We activeren werknemers om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. We activeren de branche met oplossingen om verder te komen. We activeren collega's om zich voortdurend verder te ontwikkelen en op zoek te gaan naar nieuwe initiatieven, producten en innovaties.

ArdoSZ is een label van Acture en is een innovatieve en groeiende arbodienst. Wij zijn de partner voor organisaties die daadkrachtige ondersteuning nodig hebben bij uitvoering van preventie en verzuimbegeleiding. Als volledig gecertificeerde arbodienst hebben we alles in huis om ziekte en arbeidsongeschiktheid op te lossen én te voorkomen.

Wat jij gaat doen

Als Teamlead Casemanagement .

Jij activeert. Als Teamlead Casemanagement ben je het vertrouwde gezicht binnen het team en verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing. Je bent hierin proactief op zoek naar optimalisatie en oplossingen. Jouw voornaamste doel is om samen met jouw team de dienstverlening verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Door het coachen, begeleiden en enthousiasmeren van je collega's zorg je ervoor dat niet alleen de resultaten worden behaald, maar ook dat jouw teamleden het beste uit zichzelf kunnen halen! Dit allen uiteraard onder begeleiding en coaching vanuit jouw manager operations. Acture kijkt naar jouw persoonlijke ontwikkeling en wat bij jou past zodat de juiste opleidingen aangeboden kunnen worden en jouw kwaliteiten optimaal worden benut.

Wat jij krijgt

Voor wat hoort wat.

 • Een uitstekend salaris . Wij bieden jou een startsalaris tussen de €3.200 - €5.200 bruto per maand op fulltime basis. Binnen Acture zijn er diverse doorgroeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal.
 • Goede prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij. Acture beloont goede financiële bedrijfsresultaten met een jaarlijkse bonus. Deze bedraagt maximaal 8% van het basis bruto jaarsalaris en wordt afhankelijk van de resultaten op groepsniveau, geheel of gedeeltelijk uitgekeerd aan het eind van het jaar.
 • 30 vakantiedagen. Omdat wij tijd voor jezelf net zo belangrijk vinden.
 • Vakopleidingen, trainingen en coaching. Ons continu leren en verbeteren programma biedt training on-the-job en een breed aanbod van opleidingen waar collega's via onze online trainingsbibliotheek - de Acture Academy - onbeperkt toegang tot hebben. Mocht je hier nog niet over beschikken dan bieden we jou de hbo geaccrediteerde opleiding 'Regie op verzuim en ziektewet' aan in combinatie met individuele coaching.
 • Een goede pensioenregeling. Geregeld via MijnDoenpensioen van a.s.r.. Zo zit je er niet alleen nu, maar ook later nog warmpjes bij!
 • Een collectieve zorgverzekering. Bij Zilveren Kruis krijg jij een collectiviteitskorting van 5% op de premie van de aanvullende verzekering. Bovendien kom je in aanmerking voor extra vergoedingen.
 • Dagelijks een uitgebreide verzorgde lunch. In ons spiksplinternieuwe kantoor wordt er elke dag een gezonde lunch geserveerd, mét salades, smoothies en fruit. Bovendien kun je bij Acture na werktijd samen met je collega's een sportieve bootcamp les volgen onder begeleiding van een professional.

Wat wij vragen

Naast die persoonlijke match.

 • HBO werk- en denk niveau.
 • Bereid om vanuit locatie Groningen te werken.
 • Bij voorkeur leidinggevende ervaring óf enkele jaren inhoudelijke kennis van het Casemanagementvak.
 • Je beschikt over 'Regie op ziektewet' en 'Regie op verzuim' of bereid om deze opleidingen te volgen.
 • Je werkt nauwkeurig en accuraat.
 • Je bent bereid vanuit locatie Nijmegen een team aan te sturen.
 • Je bent verantwoordelijk, beschikt over een helicopterview, bent oplossingsgericht en kijkt vooruit. Jij zet nét dat stapje extra en weet jouw team en stakeholders in beweging te brengen.
 • Je bent wendbaar, sociaal, werkt graag samen en bent oprecht geïnteresseerd en betrokken.
 • Lef, eigenzinnig, hardwerkend, persoonlijk, inventief, uitdagend. Herken jij jezelf in minstens twee van onze kernwaarden , dan zijn we gegarandeerd een match.

Snel weten waar je aan toe bent.

Ben jij enthousiast over werken bij Acture als Teamlead Casemanagement? Onze collega Fréderique neemt binnen 2 werkdagen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Wij houden van een snelle sollicitatieprocedure en streven ernaar om de procedure binnen 5 werkdagen volledig te doorlopen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Fréderique.

Onze recruiter Fréderique kan je alles vertellen over het werken bij Acture en deze functie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCasemanager
Indicatie salaris (min – max]3200 – 5200
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.acture.nl/vacatures/teamlead-casemanagement-ardosz/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.