Toezichthouder erfgoed Matchpartner 03-06-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Toezichthouder erfgoed Matchpartner 03-06-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Matchpartner is een gespecialiseerd detacheringsbureau in de branches : Zorg en Welzijn, Arbo en Verzuim, Gemeente en Onderwijs. Dit doen wij vanuit de inhoud en hierbij stellen wij jou centraal. Wij vinden het belangrijk om een duurzame samenwerking aan te gaan en hierbij is gezelligheid en een klik ook zeker belangrijk, af en toe gezellig lunchen en koffie drinken met je vaste contactpersoon of sparren over je loopbaan is dan ook geen uitzondering.

Reageer direct!

Waarom reageren op deze vacature via Matchpartner? Wij zijn een betrouwbare en persoonlijke organisatie en gaan met respect en vertrouwen met jou om. Daarbij staat wat jij wil en wat je kunt voorop. Transparant? Absoluut! We doen hard ons best om jou snel reactie of feedback te geven. Bereikbaar? Zeker. Voor deze vacature kan je schakelen met Daniëlle van Veen via 06 282 48 263 of danielle@matchpartner.nl.

Functieomschrijving

Als Toezichthouder Erfgoed lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de leef- en woonomgeving en het beperken van risico's. Aan de hand van inspecties beoordeel je of activiteiten in de fysieke leefomgeving voldoen aan de wet- en regelgeving. Je ziet toe op de uitvoering van activiteiten op het gebied van bouw en ruimtelijke ordening. Aan de hand van vergunningstekeningen, voorwaarden, geldende planologische regels, veiligheids- en brandvoorschriften. Je rapporteert bevindingen en je meldt overtredingen. Samen met jouw collega's voer je legalisatie-onderzoeken uit en adviseer je over handhavingsaspecten. Je schakelt voor complexe situaties een specialist in en beoordeelt de toepasbaarheid van het advies van de specialist. In voorkomende gevallen treed je handhavend op, al dan niet samen met een handhavingsjurist. Ook behandel je klachten en meldingen.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding, Bouwkunde of vergelijkbaar
 • Opleiding ABW-1 afgerond en behaald
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als Toezichthouder Erfgoed binnen een gemeente
 • Kennis en ervaring met wet- en regelgeving en in staat om adviezen op te stellen
 • Ervaring met RX Mission is een pré
 • Ervaring met Squit XO is een pré

 

Daarnaast ben jij:

 • Zelfstandig, samenwerkings- en resultaatgericht, maar flexibel
 • Communicatief vaardig met de nodige overtuigingskracht
 • Samenwerkingsgericht en kun je goed coördineren, maar je bent ook besluitvaardig. Je bezit veel doorzettingsvermogen en voelt je betrokken als toezichthouder. Je kunt je inleven in de inwoners en samen met hen werken aan passende oplossingen
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris tot €4752,- (o.b.v. fulltime conform schaal 9)
 • Reiskostenvergoeding (€0,21 per km) of leaseauto
 • 25 vakantiedagen met 8,33% vakantietoeslag
 • Pensioenregeling
 • Opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden

 

Over de opdrachtgever:

De gemeente Eemsdelta is een aantrekkelijke gemeente voor inwoners, bedrijven, bezoekers én medewerkers. In deze gemeente vind je de Waddenkust, weidse cultuurlandschappen en karakteristieke dorpen met middeleeuwse kerkjes. Maar ook dynamische havens en innovatieve bedrijvigheid. Het is een gemeente waar ze nuchter zijn, naar elkaar omkijken en samen de handen uit de mouwen steken met de vertrouwde kwaliteiten!

Ook in Eemsdelta zien ze dat de samenleving in een hoog tempo verandert. Mede door de digitalisering organiseren inwoners zich gemakkelijker en sneller, maar ook de opgaven die op hen afkomen vragen om een andere manier van werken én ze kunnen het niet langer alleen. Ze willen vooral een gemeente zijn (en blijven) die dicht bij de inwoners, ondernemers en partners staat. De gemeente wil weten wat er leeft, wat er nodig is en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat het gebied zich ontwikkelt en dat de leefbaarheid groot is. Eemsdelta dichtbij!

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitelonbekend
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 31
Contactgegevensdanielle@matchpartner.nl , 31628248263 https://www.matchpartner.nl
Type contractInterim
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/DksLQ4D222icOD1bzYlP

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.