Technicus E&I Stork Nederland 29-03-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Technicus E&I Stork Nederland 29-03-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

STORK A Fluor Company

Selecteer hoe vaak (in dagen) u een waarschuwing wilt ontvangen:


Technicus E&I

Wat ga je doen?

Jij bent als Technicus E&I de expert en zorgt dat processen en installaties blijven draaien in de regio Delfzijl. Je werkt aan uitdagende installaties binnen en buiten het Chemiepark en komt daardoor bij verschillende bedrijven over de vloer. Jij bent voornamelijk verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden en het verhelpen van storingen. Daarnaast ga je projectmatig testen, inspecteren, repareren en monteren van specialistische installaties op het gebied van elektrotechniek en instrumentatie. Kortom, veel afwisseling!

De werkzaamheden zijn:

 • Je werkt aan het onderhoud van systemen, apparatuur en installaties en lost storingen op;
 • Je werkt aan het installeren, testen en inbedrijfstellen van elektrotechnische systemen, apparatuur en installaties;
 • Je voert de werkzaamheden uit conform werkopdracht, klantspecificatie, procedures, normen en veiligheidsvoorschriften en overige documentatie;
 • Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden binnen de overeengekomen afspraken en richtlijnen met betrekking tot veiligheid, kwaliteit, planning en budget.

Jouw klantgerichtheid en technische kennis zorgen ervoor dat onze klanten met jou weglopen. Door jouw brede achtergrond zorg jij ervoor dat je ook met de klant mee kunt denken en eventuele kansen voor verbetering kunt ontdekken.

Daarnaast vragen wij:

 • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van Elektrotechniek of Meet- en Regeltechniek;
 • Je hebt ervaring als 1e Monteur of Technicus in de industrie of utiliteit;
 • Je hebt kennis van montagemethoden en uitvoering, meet- en regeltechnieken, inregelen instrumentatie en logica schema's en besturingstechniek;
 • Je hebt kennis van ATEX;
 • Je kunt technische tekeningen lezen en begrijpen.

Wat bieden wij jou?

Stork beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil.

Daarnaast kun je verwachten:

 • Bruto maandsalaris tussen de € 3.300,- en € 4.800,-, afhankelijk van ervaring en kennis;
 • Extra vergoeding voor storingsdiensten;
 • Goede pensioenregeling (PME Metalelektro);
 • 40 verlofdagen (27 vrije dagen en 13 ADV);
 • Reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld;
 • We bieden jou cursussen en opleidingen voor jouw persoonlijke en professionele groei;
 • Telefoon en laptop;
 • Mooi pakket aan extra voordelen op bijv. verzekeringen en jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen;
 • Sportieve en gezonde initiatieven zoals een fietsplan en flinke kortingen op jouw sportabonnement, -lidmaatschappen, -kleding en -attributen.

STORK: DAAR WIL JE WERKEN!

Stork is een toonaangevende leverancier van volledig geïntegreerde oplossingen voor operations, maintenance, modification en asset integrity. Simpeler gezegd, wij zorgen er voor dat fabrieken en technische installaties optimaal en veilig functioneren door ze aan te leggen, te onderhouden of te verbeteren. We noemen dit Asset Integrity Management. Dit doen we onder andere in branches zoals chemie, hightech, voeding, farma, olie & gas, industrie. Stork bevindt zich in het centrum van de ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en energietransitie. Op die manier dragen we bij aan het onderhoud van een betere wereld: Maintaining a Better World . 'Maintaining' is wat we doen, 'a Better World' is de waarde die we toevoegen voor al onze stakeholders.

Lijkt dit jou een interessante functie? Wanneer je solliciteert krijg je binnen 3 werkdagen een reactie. De procedure bestaat uit 2 gesprekken gevolgd door een joboffer!

WhatsApp of telefonisch via ; Stuur een e-mail naar ; Niet de functie voor jou?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnicus E&i
Indicatie salaris (min – max]3300 – 4800
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.stork.com/job/Delfzijl-Technicus-E&I-9936-HD/974026655/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.