Timmerkracht Randstad 22-06-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Timmerkracht Randstad 22-06-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Ben jij de timmerkracht die geen klus uit de weg gaat en op zoek is naar een baan direct bij de opdrachtgever? Dan is Randstad Bouw opzoek naar jou! Voor een allround bouwbedrijf waar werken met plezier centraal staat, zijn wij opzoek naar een timmerkracht die zelfstandig kan werken en werkervaring mee brengt!

wat bieden wij jou
 • Omgeving Appingedam
 • Meteen op contract bij het bedrijf
 • Plezierige werksfeer
 • Uitdagende projecten
 • Beginnend uurloon vanaf €18,46
 • 32 of 40 uur per week
wie ben jij

Ben jij de timmerkracht die geen klus uit de weg gaat en op zoek is naar een baan direct bij het bedrijf zelf? Dan heeft Randstad Bouw de uitdaging voor jou!

 • Je bent een vakkracht met aantoonbare werkervaring in de timmerindustrie.
 • Je bent leergierig, nauwkeurig, klantgericht, Zelfstandig.
 • Organisatorisch en communicatief sterk.
 • Je bent in het bezit van VCA.
 • Je beschikt over een rijbewijs.
wat ga je doen

Het bouwbedrijf is actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud, projectontwikkeling, restauratie en renovatie. Voordat je van start gaat, bestudeer je altijd eerst de werktekeningen en schetsen. Als timmerkracht monteer je bouwwerken of onderdelen van bijvoorbeeld hout. Denk hierbij aan dakkapellen, raamkozijnen, deuren, scheidingswanden, plafonds, houten vloeren en trappen. Dit doe je voor nieuwbouwwoningen, kantoorpanden, winkels of scholen, maar ook voor bestaande gebouwen. Je werkt met plezier samen met je collega’s aan verschillende projecten.

 • Zelfstandig maken van bekistingen en stel- en timmerwerkzaamheden.
 • De registratie van werkzaamheden, materiaal en materieel.
 • Tekeningen aflezen
waar ga je werken

Je komt te werken bij een allround bouwbedrijf waar werken met plezier centraal staat. Het bedrijf houdt zich bezig met nieuwbouw, verbouw en onderhoud, projectontwikkeling, restauratie en renovatie. Het is belangrijk dat je plezier hebt en dat je vooral doet waar je goed in bent. Je krijgt bij dit bedrijf de ruimte om jezelf te ontplooien, ontwikkelen en maximaal plezier in je werk te hebben en houden.

sollicitatie

Randstad Bouw bouwt samen met jou aan het Nederland van morgen. Dagelijks bemiddelen wij ervaren én startende kandidaten in de bouw voor de sectoren afbouw, onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Interesse?

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelTimmerlieden
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevenssuze.meijer@nl.randstad.com , 0800 72637823 http://www.randstad.nl
Type contractTijdelijk
BrancheBouw/Installatie
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/3h7u2m31ZU9bE31YHvC8

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.