Voorman Expeditie Koninklijke Wagenborg 25-09-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Voorman Expeditie Koninklijke Wagenborg 25-09-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

From agency services to warehousing and from transshipments to tug assistance. Wagenborg takes care of your business in the ports of Delfzijl and Eemshaven.

Agency services Our presence in all Dutch port locations means you can always have our ships agents taking care of your interests, wherever it is you do business.

Port towage and tug assistance

Port towage and tug assistance Wagenborg safely assists a vast range of vessels from and to their berthing places at the ports in the Ems region. We are always ready with a dedicated 24/7 service.

Warehousing, storage & terminals

Warehousing, storage & terminals In the ports of Delfzijl and Eemshaven, Wagenborg has modern multipurpose terminals, a 1,800 metre long quay with RORO-facilities and a deep draught.

Offshore & Towage
 • We are continuously aware of our impact on the environment and people around us.

 • Working at Wagenborg means working in a dynamic, international maritime world in a pleasant, open atmosphere. We think in terms of opportunities and offer logistic solutions all over the world.

Voorman Expeditie

Location: Delfzijl en Eemshaven

Hours: 40

Education: mbo

Wat ga je doen?

Als Voorman Expeditie ondersteun je de Operations Manager. Je zorgt ervoor dat het laden en lossen van de goederen in de havens van Delfzijl en de Eemshaven vlekkeloos verloopt. Je deelt bijvoorbeeld de loodsen in en controleert de kwaliteit van inkomende en uitgaande goederen. Verder maak je samen met de bemanning een stuwplan, bepaal je hoe de lading geladen of gelost moet worden en doe je een stukje administratie.

Je geeft leiding aan de expeditie- en terreinmedewerkers, zo nodig steek je ook zelf je handen uit de mouwen. Je signaleert en voorkomt onveilige situaties en ziet toe op correcte uitvoering van de werkzaamheden en naleving van de HSEQ-voorschriften en wet- en regelgeving, ook door derden. Samen met de Teamleiders en de zorg je voor een goede personeelsbezetting. Je weet hoe je je collega's in hun kracht zet en begeleidt nieuwe medewerkers. Verder registreer je de gemaakte werkuren van de medewerkers en het materieel.

De schepen komen uiteraard niet allemaal keurig tussen negen en vijf binnen. Dat betekent dat je soms ook 's avonds en in het weekend moet werken. Je moet dat thuis goed regelen, maar het geeft ook een hoop vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Heb jij de wil en de durf om het uiterste uit je talent te halen, dan mag je je bij ons verder ontwikkelen.

Hilko Boer, Teamleider Expeditie "Als voorman ben je eigenlijk de schakel tussen kantoor en de werkvloer. Je denkt mee hoe het werk zo goed, handig en veilig mogelijk gedaan kan worden en stuurt jouw ploeg aan. Elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen. Dat maakt het werk voor mij ook zo leuk, net als het begeleiden en opleiden van (nieuwe) mensen. Als aan het einde van de dag alles volgens planning geladen of gelost is, iedereen een leuke dag heeft gehad en voldaan naar huis is gegaan, is mijn dag geslaagd.

"

Waarom wij?

 • Een uitdagende en afwisselende baan in een internationale werkomgeving bij een stabiele werkgever
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid
 • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
 • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met individuele afstemmingsmogelijkheden
 • Een leuke baan binnen een gezellig team

Wie ben jij?

 • Je hebt een mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding Logistiek
 • Je hebt een VCA en/of VCH certificaat
 • Je hebt ervaring met leiding geven
 • Je bent stressbestendig, kunt goed improviseren, hebt een hoge mate van zelfstandigheid en bent sociaal vaardig
 • Je spreekt en schrijft goed Engels, Duits is een pre
Ben je geïnteresseerd?
Klik op 'solliciteer', vul het formulier in, voeg jouw motivatiebrief en CV toe en druk op 'verzenden'. Wij berichten je dan zo spoedig mogelijk over de verdere procedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVoorman Logistiek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wagenborg.com/vacancies/voorman-expeditie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.