Work Permit Coördinator Teijin Aramid 31-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Work Permit Coördinator Teijin Aramid 31-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Menu

Work Permit Coördinator TDC / PPD

Wil jij bijdragen aan de productie van supersterke en lichte vezels die gebruikt worden voor onder andere kogelwerende vesten?

Word dan Work Permit Coördinator bij Teijin Aramid in Delfzijl!

Jouw baan als Work Permit Coördinator in een notendop

Als Work Permit coördinator ben je met je team verantwoordelijk voor het uitgeven van werkvergunningen en houd je toezicht op de werkzaamheden. Je hebt een belangrijke rol in het beoordelen van de ingediende reparatieaanvragen. Je werkt hierbij intensief samen met de productieploegen en de onderhoudsafdeling, met als resultaat een gedegen planning van onderhoudsactiviteiten in het productieplan. Je coördineert vanuit de productieafdeling het afregelen, veilig overdragen van de installatie voor reparatie en de opstart.

Verder:

 • Reviewen en uitgifte van veilige werkvergunningen. Het laten veiligstellen van de te onderhouden installaties, zodat er veilig gewerkt kan worden.
 • Toezichthouden op werkzaamheden en afspraken zoals op de werkvergunningen afgesproken zijn, en maatregelen nemen als dit niet in overeenstemming is.
 • (Laten)opstellen van een resourceplanning, cleaning plan en (reparatie)werkzaamheden in overleg met maintenance en productie.
 • Inbrengen van kennis tijdens o.a. HAZOP-studies, review bijeenkomsten van P&ID's, procesbesturingen, lay-out etc. Het opstellen van bedieningsvoorschriften en werkinstructies i.s.m. praktijkinstructeurs.

Zo ziet je opleiding/inwerkperiode eruit
Bij Teijin Aramid erkennen we dat leren een continu proces is. We bieden daarom uitgebreide scholingsmogelijkheden, variërend van interne workshops tot externe trainingen. Of je nu je technische vaardigheden wilt verbeteren, leiderschapskwaliteiten wilt ontwikkelen of jezelf op andere gebieden wilt uitdagen, wij ondersteunen je groei.

Ons onboardingprogramma is ontworpen om je snel en effectief te integreren in ons bedrijf. Je krijgt een mentor toegewezen, neemt deel aan informatieve sessies en krijgt hands-on ervaring in verschillende aspecten van je functie. Zo zorgen we ervoor dat je je vanaf dag één thuis voelt en begrijpt hoe jouw rol bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

Ook hierom wil je bij ons werken

 • Een vast dienstverband van 40 uur.
 • Het salaris valt in onze eigen CAO schaal 8 en bevindt zich tussen de €3880,- en €5462,- bruto per maand.
 • Een aantrekkelijke winstdelingsregeling.
 • 20 vrije dagen per jaar en 26 dagen als Persoonlijk Keuzebudget. Die kun je opnemen of laten uitbetalen.
 • Reiskostenvergoeding en fietsregeling.
 • Een groenbudget en persoonlijk ontwikkelbudget van ieder €1500 euro
 • Een werkomgeving waar veiligheid hoog in het vaandel staat. Safety first!
 • Gezellige contacten met andere Teijin'ers, onder andere door netwerkmogelijkheden en activiteiten georganiseerd door Young Teijin en onze actieve personeelsvereniging.
 • De kans om de toepassing van onze aramidevezels met eigen ogen te zien. Wel eens een formule E-wedstrijd bijgewoond?
 • Alles goed geregeld voor later: een pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.

Check of een baan als Work Permit Coördinator bij jou past

 • Je hebt een MBO+ werk en denkniveau en hebt kennis van chemische procesinstallaties.
 • Je hebt specifieke kennis van de geldende HSE-procedures (of bent bereid dat te behalen) en bent in staat functioneel leiding te geven.
 • Je hebt overzicht en kan functioneren onder tijdsdruk, bent communicatief vaardig en kan verbindend zijn tussen de diverse afdelingen.
 • Sterke affiniteit met veiligheid in algemene zin, en specifiek op het gebied van een chemische/technische omgeving
 • In het bezit van VCA vol.

Kun je nog niet alles afvinken, maar heb je wel de motivatie om je te ontwikkelen tot Work Permit Coördinator? Neem dan gerust contact op. Gemotiveerde collega's zijn altijd welkom.

Interesse in deze vacature? Neem contact op

Mail, bel of app met onze recruiter Caesar Lubach (caesar.lubach @teijinaramid.com , ). Binnen enkele werkdagen neemt hij contact met je op. Zien we een mogelijke match? Dan nodigen we je graag uit voor een rondleiding op de production plant / gesprek op ons kantoor!

Over Teijin Aramid

De sterkste en veiligste vezels ter wereld. Die ontwikkelt, produceert en verkoopt marktleider Teijin Aramid. Dat doen we vanuit Arnhem, Delfzijl, Emmen en onze internationale saleslocaties met meer dan 1.750 betrokken collega's. Collega's die ondernemend zijn, jou graag meenemen in het werk en samen over een schat aan kennis en ervaring beschikken. Kortom: een perfecte omgeving om jouw ambities waar te maken! Wil jij een rol spelen in bijvoorbeeld verduurzaming, digitalisering of het verbeteren van samenwerking? Daar is zeker ruimte voor.

Titel: Work Permit Coördinator TDC / PPD

Deadline: -

Locatie: Delfzijl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaintenance Coördinator
Indicatie salaris (min – max]3880 – 5462
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.teijinaramid.com/nl/ad/work-permit-coordinator-tdc-ppd/jgvspx

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.