Business Analyst Koninklijke Wagenborg 19-02-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Business Analyst Koninklijke Wagenborg 19-02-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Ports & Terminals

From agency services to warehousing and from transshipments to tug assistance. Wagenborg takes care of your business in the ports of Delfzijl and Eemshaven.

Agency services Our presence in all Dutch port locations means you can always have our ships agents taking care of your interests, wherever it is you do business.

Port towage and tug assistance

Port towage and tug assistance Wagenborg safely assists a vast range of vessels from and to their berthing places at the ports in the Ems region. We are always ready with a dedicated 24/7 service.

Warehousing, storage & terminals

Warehousing, storage & terminals In the ports of Delfzijl and Eemshaven, Wagenborg has modern multipurpose terminals, a 1,800 metre long quay with RORO-facilities and a deep draught.

Offshore & Towage
 • Wagenborg Nedlift is your specialist regarding horizontal, vertical and heavy transport.

Business Analyst

Hou je ervan om processen te analyseren en te verbeteren? Weet je dit te vertalen naar het ontwerp en de inrichting van ons nieuwe ERP-systeem? Dan hebben wij een fantastische baan voor jou!

 • Home /
 • Carriere /
 • Business Analyst

Location: Delfzijl

Hours: 32-40

Education: hbo/wo

Hou je ervan om processen te analyseren en te verbeteren? Weet je dit te vertalen naar het ontwerp en de inrichting van ons nieuwe ERP-systeem? Dan hebben wij een fantastische baan voor jou.

Binnen Wagenborg Shipping streven we voortdurend naar verbetering en innovatie, onder andere met ons BRIDGE-project. Met BRIDGE richten we ons op het stroomlijnen en innoveren van operationele processen. We ontwikkelen onze eigen ERP-software met behulp van low-code technologie om onze collega's optimaal te ondersteunen in hun dagelijkse taken.

Wat ga je doen?

Als Business Analyst ben je verantwoordelijk voor het gedetailleerd in kaart brengen van processen. Je communiceert intensief met collega's in de dagelijkse operatie om een grondig begrip te krijgen van de situatie. Met een kritische blik analyseer je wat slimmer en efficiënter kan. Je spreekt zowel de taal van IT als die van je collega's. Daarmee ben je in staat om anderen mee te nemen in je overwegingen en verbeteringen. Op een slimme en praktische manier!

Je bepaalt de prioriteiten voor gewenste functionaliteiten op basis van de toegevoegde waarde. Zodra delen van de functionaliteit zijn ontwikkeld, organiseer je demo's en test-sessies voor de betrokken collega's. Indien nodig verzorg je trainingen om ervoor te zorgen dat je collega's goed kunnen werken met het systeem. In samenwerking met je collega's van het Business Team zorg je ervoor dat de functionaliteiten naadloos aansluiten op afdelingsoverstijgende processen. Dit betekent ook dat je ruimte hebt om te sparren, niet alleen met ontwikkelaars!

Jitse de Lange, Developer in het BRIDGE-team, weet er alles van:

"Laatst hebben we online een demo gegeven. Het halve bedrijf keek mee. Dan merk je echt dat het leeft. Ik vind het echt heel leuk dat ik betrokken ben bij dit project. Om elke keer weer voor nieuwe uitdagingen te staan, waarvoor je oplossingen mag bedenken.

"

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een internationale omgeving
 • Veel vrijheid en autonomie om jouw ideeën in de praktijk te brengen
 • Studiemogelijkheden die aansluiten bij jouw talent en loopbaanwensen
 • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en gratis boottickets naar Ameland en Schiermonnikoog
 • Een werkplek die vanaf Groningen met de auto en met de trein in een halfuur te bereiken is
 • Een prettige werksfeer en leuke collega's

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bijvoorbeeld in Logistiek, Supply Chain, Maritiem, Bedrijfskunde of je hebt veel ervaring met ERP-systemen
 • Je hebt affiniteit met IT, proces- en informatiemanagement en bent analytisch sterk
 • Je bent een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om de kern van de vraag te achterhalen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBusiness Analist
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wagenborg.com/vacancies/business-analyst

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.