HR Adviseur Koninklijke Niestern-Sander 26-02-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. HR Adviseur Koninklijke Niestern-Sander 26-02-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Are you looking for a career in ship building or ship repair? We are always looking for new talents and proven professionals. Royal Niestern Sander is a modern, innovative and versatile shipyard. The work is varied. There is a no-nonsense mentality in the workplace.

Stage lopen of afstuderen Bij Koninklijke Niestern Sander heb je de mogelijkheid je volop te ontwikkelen en mee te werken. We bieden leerzame meeloopstages en afstudeerstages aan.

HR Adviseur

Ben jij die enthousiaste collega die inzetbaar is op alle vlakken van het mooie HR vak en wil jij op onze dynamische scheepswerf het verschil maken voor je collega's én de organisatie? Dan is dit de baan voor jou!

 • Home /
 • HR Adviseur

Location: Farmsum

Hours: 20-24

Education: hbo / mbo

Kom jij ons HR-team versterken? In verband met uitbreiding zijn wij voor onze locatie Farmsum op zoek naar een

HR Adviseur (0,6 FTE)

Ben jij die enthousiaste collega die inzetbaar is op alle vlakken van het mooie HR vak en wil jij op onze dynamische scheepswerf het verschil maken voor je collega's én de organisatie? Dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als HR Adviseur houd je je op onze scheepswerf bezig met veel verschillende thema's. Jij gaat bijvoorbeeld aan de slag met het functiehuis, het goed vullen en automatiseren van het personeelsinformatiesysteem en de implementatie van een opleidingsplan. Ook ondersteun je de lijn bij het uitvoeren van acties die voortkomen uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek en faciliteer je leidinggevenden bij activiteiten op het gebied van people management.

Verder ga je aan de slag met diverse operationele en administratieve taken op alle facetten van het HR-vak (in-, door- en uitstroom). Je organiseert en faciliteert bijvoorbeeld opleidingen, cursussen, trainingen en bijeenkomsten, helpt met de personeelsadministratie in AFAS/Profit, regelt zaken rondom ziekteverzuim, assisteert bij subsidieaanvragen, et cetera.

De grote variatie in taken betekent dat je goed moet kunnen schakelen, overzicht weet te houden en de juiste prioriteiten weet te stellen. Een nuchtere instelling, samenwerkingsgerichtheid en een gezonde dosis humor zullen hierbij ook zeker van pas komen.

Wie ben jij?
Je bent een HR generalist die energie krijgt van afwisseling! Je vindt het leuk om mee te denken en je tanden te zetten in interessante projecten, maar draait je hand ook niet om voor administratieve taken.

Verder denken wij dat je het volgende nodig hebt:

 • Je bent (bijna) afgestudeerd aan het hbo (diploma HR of Bedrijfskunde)
 • Of je hebt een mbo4-diploma HRM met enige jaren ervaring op een HR afdeling
 • Je beschikt over kennis van relevante wet- en regelgeving en kunt deze toepassen in de praktijk
 • Je kunt goed werken met MS Office (Word, Excel) en personeelsinformatie systemen
 • Je hebt een open houding en goede communicatieve vaardigheden. Je durft gemakkelijk op mensen af te stappen en je zorgt tegelijkertijd dat je zelf ook benaderbaar bent
 • Je bent recht door zee, eerlijk en durft leidinggevenden op een professionele manier aan te spreken
 • Je voelt je als een vis in het water binnen de dynamiek en hectiek van een productieorganisatie

Wie zijn wij?

Koninklijke Niestern Sander is een veelzijdige, krachtige en innovatieve scheepswerf. Wij ontwerpen, bouwen en repareren schepen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in (vaak complexe) klantgerichte scheepsconversies. We zijn gevestigd in Farmsum en Delfzijl en sinds 2008 volledig onderdeel van internationaal logistiek dienstverlener Koninklijke Wagenborg.

Je maakt deel van het lokale HR team en werkt veel samen met je vakbekwame collega's. Denk hierbij aan de Casemanager Verzuim, Medewerker Personeelsadministratie en de . Het team is volwassen en ervaren wat een mooie kans is om hiervan te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Woorden die ons kenmerken zijn samenwerken, collegialiteit, integriteit en vakmanschap.

Dit kun je van ons verwachten

Je krijgt veel ruimte om jouw ideeën en initiatieven in de praktijk te brengen, waardoor je direct bijdraagt aan de verdere verbetering van de HR-dienstverlening. Je werkt in een informele, 'no-nonsense' sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren. We willen onszelf, ons product en onze processen continu verbeteren. Aansprekend? Dan komen we graag met je in contact en in gesprek!

En verder:

 • Een jaarcontract voor 20-24 uur per week
 • Bij een fulltime dienstverband ontvang je bij ons 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen. Jij krijgt afhankelijk van het aantal dagen dat je gaat werken vakantiedagen en adv-dagen naar rato
 • Volop ontwikkelmogelijkheden, aansluitend bij jouw talent en loopbaanwensen
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om met fiscaal voordeel artikelen aan te schaffen die ten goede komen aan duurzame inzetbaarheid. Denk hierbij aan sportabonnementen, aanschaf van sportkleding of sporthorloge, et cetera
 • Ook kun je gebruik maken van een fiscale regeling waarbij je via uitruil een (elektrische) fiets kunt aanschaffen
 • De mogelijkheid om collectiviteitskorting te krijgen op je zorgverzekering
 • Een marktconform salaris (cao Metalektro)

Geïnteresseerd?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met () via of (op vrijdag afwezig).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)20 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMaritiem
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.niesternsander.com/vacancies/hr-adviseur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.