Trainer Sportcentrum Dijkman 24-01-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Trainer Sportcentrum Dijkman 24-01-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Resultaat
op elk niveau:

Bij Sportcentrum Dijkman streven we naar optimale fitheid voor al onze klanten. Hierbij is fitheid natuurlijk een breed begrip. Voor de een is dit gewoon lekker in het vel zitten en kunnen bewegen naar tevredenheid, en voor de ander is dit fit genoeg zijn om een marathon te lopen. Erg persoonlijk dus.

Persoonlijkheid staat dan ook hoog in het vaandel bij ons. We hebben een klein team dat vaak aanwezig is. Zo staan we dicht bij de klanten en hebben de klanten ook vaste aanspreekpunten. Onze trainers zijn zeer bekwaam is het begeleiden en coachen en zijn dan ook zeer goed opgeleid. We hebben HBO opgeleide trainers, afkomstig van het Hanze instituut voor Sportopleidingen, met specialisaties op gebied van Personal Training & Voeding. Maar nog belangrijker, de trainers bij Sportcentrum Dijkman hebben stuk voor stuk een enorme passie voor het begeleiden en coachen van mensen die aan hun fitheid willen werken. Elke klant, op elk niveau willen we zo goed mogelijk van dienst zijn met een persoonlijke aanpak. Wij hebben een formule ontwikkeld waarmee we iedere klant optimale begeleiding willen bieden om zijn/haar resultaat te behalen.

Functietitel Trainer Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Sport/Recreatie/Toerisme Locatie Delfzijl, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://sportcentrum-dijkman.nl/kwaliteit/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTrainer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitappingedam.nl/opgeleide-trainers-marostta-02-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.