CapEx Project Manager - Etex Building Performance ASBR YouManagement voor Etex Building Performance 13-05-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. CapEx Project Manager – Etex Building Performance ASBR YouManagement voor Etex Building Performance 13-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Etex Building Performance te Farmsum, handelend onder Siniat, gaat de komende jaren behoorlijk uitbreiden. We zoeken iemand die de hele uitbreiding en transformatie van minimaal 20 miljoen als belangrijke speler in het Site Management Team (SMT) in goede banen kan leiden. Jij bent om te beginnen – in opdracht van en in nauwe samenwerking met de Plant Manager – verantwoordelijk voor de realisatie van het hele uitbreidingsplan en de verduurzaming/transformatie van het productieproces. Ook zal de productiecapaciteit in verschillende fasen worden opgeschaald, dit alles om aan de continue klantvragen te kunnen blijven voldoen en de huidige goede rendementen te borgen en uit te breiden.

Je bent verantwoordelijk voor het leiden van diverse projecten, variërend van klein tot groot, beheert de CapEx planbestanden, ondersteunt projectleiders, bewaakt kosten en zorgt voor een efficiënte uitvoering van alle aspecten van projectmanagement. Het is een hooggespecialiseerde solistische functie die ervaring vereist in het managen van projecten en het omgaan met diverse stakeholders, waaronder de Maintenance Manager, Purchase Manager, Process & Quality Manager, Plant Controller en Plant Manager. Als eindverantwoordelijke stel je projectplannen op, definieer je de scope en voordelen van projecten, bewaak je budgetten en de planning, houd je toezicht op uitgaven en onderhoud je tijdlijnen en mijlpalen. Je stuurt tevens leveranciers aan voor een tijdige oplevering van projecten en evalueert de resultaten om ervoor te zorgen dat projecten volgens de procedure en het plan succesvol worden afgerond.

Het is een uitdagende functie waarbij je binnen een wereldwijd actieve groep te maken krijgt met verschillende culturen, politieke aspecten en een breed scala aan taken binnen projectmanagement. Deze rol vraagt daarom om leidinggevende capaciteiten, teambuilding en het stimuleren van verantwoordelijkheid tegenover de gemeenschap en het milieu. Daarnaast moet je kunnen werken onder hoge druk, veranderingen omarmen en effectief kunnen communiceren. Ben jij proactief, resultaatgericht en in staat om complexe plannen te ontwikkelen en implementeren om organisatiedoelen te bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

HET IDEAALPROFIEL 

  • Zo’n 10 jaar ervaring in technisch-/senior projectmanagement binnen de chemische-, food-, feed-, papier/karton – of vergelijkbare industrie met internationale afzet.
  • Technische opleiding op universitair niveau, bij voorkeur chemie, procestechnologie, mechatronica of AOT.
  • Inspirator die dagelijks verduurzaming, modernisering en smart industry nastreeft.
  • Je bent een coach en een sturend leider en je bent goed in plannen, organiseren, prioriteren, budgetteren en het onderhouden van contacten met leveranciers.
  • Je hebt idealiter kennis van en ervaring met SAP.
  • Je bent communicatief sterk en je hebt een uitstekende beheersing (zowel mondeling als schriftelijk) van de Nederlandse en Engelse taal.

OVER ETEX GROUP EN SINIAT (FARMSUM)

Etex is een wereldwijde pionier op het gebied van lichtgewicht bouwen en wil mensen inspireren om veilige, duurzame, slimme en mooie gebouwen te bouwen. Zij leveren effectieve lichtgewicht oplossingen en hebben hiervoor vijf technologie divisies gecreëerd. Etex Building Performance is één van die divisies en bestaat uit Siniat en Promat. De fabriek in Farmsum produceert vernieuwende gips- en vezelcementplaten. Bij Etex Building Performance maken ze de beste afwerkingsmaterialen die helpen om huizen, scholen, ziekenhuizen en werkplekken aangenamer, rustiger, warmer en veiliger te maken dan ze ooit geweest zijn. In Farmsum werken ongeveer 100 medewerkers.

Etex Group is actief in 45 landen met 140 fabrieken en 6 Innovatie- en Technologiecentra. Als lid van het Etex-team kun je een positief verschil maken door te helpen bij het ontwerpen van veilige en duurzame bouwprojecten over de hele wereld. Hun ‘Road to Sustainability 2030’ is het plan om te helpen bij het bouwen van een betere, duurzame toekomst. Ze werken naar dit doel door zich in te zetten voor sociale en milieueffecten en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Etex haar waarden omvatten passie voor excellentie, verbinding en zorg, en het streven naar leiderschap en innovatie. Een carrière bij Etex biedt de mogelijkheid om te leren, groeien en leiden.

INTERESSE? 

Spreekt het je aan en voldoe je aan het gestelde profiel? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw CV en motivatie! Reageren kan het best via onze website: www.asbr.nl/vacatures. ASBR YouManagement begeleidt Etex exclusief bij het hele proces. Je kunt je vandaar bij vragen (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Heleen Wielinga. Voor vragen of een toelichting kan je bellen naar +31(0)88 1260440 of mailen naar h.wielinga@asbr.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProject Manager Npi
Indicatie salaris (min – max]5500 – 7500
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensvacature@asbr.nl , 31881260440 https://www/asbr.nl
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieFarmsum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.asbr.nl/vacatures/capex-project-manager/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.