Coördinator Techniek Teijin Aramid 13-09-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Coördinator Techniek Teijin Aramid 13-09-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Coördinator Techniek TDC

Heb jij een passie voor techniek en vind jij het leuk om samen te werken in een multidisciplinair team om te zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van onderhouds-, storings-, reparatie- en modificatiewerkzaamheden? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Voor onze productielocatie in Delfzijl zoeken wij een; Coördinator Techniek
Werken als Coördinator Techniek bij Teijin houdt in:

 • Een salaris tussen €3.667 en €5.163 bruto per maand (excl. Vakantiegeld 8.33%)
 • Een groen- en ontwikkelbudget van ieder € 1500,- bruto.
 • 46 vakantiedagen
 • Mogelijkheid tot hybride werken, met een thuiswerkvergoeding.

De functie
Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van verschillende werkzaamheden en zorg je dat deze tijdig en adequaat worden uitgevoerd. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen en je neemt hierin een coördinerende rol op je. Je zorgt voor afstemming met de productie afdeling, plant en coördineert service en contract onderhoud en neemt eerstelijns storingen aan.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van de werkzaamheden, de kwaliteit en kosten, en het signaleren van noodzaak tot vervangingen en wijzigingen in de installatie. Door middel van communicatie, kennis en ervaring weet jij obstakels weg te nemen en implementeer je een Zero Defects mentaliteit. Je ontwikkelt het kwaliteitsbewustzijn en borgt klantgerichtheid en veiligheid.

Wie zoeken wij?
Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau en relevante werkervaring in een soortgelijke branche. Daarnaast beschik je over een pre BVK opleiding en een technische en resultaatgerichte instelling. Je bent proactief, kritisch en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Ons aanbod
Er liggen mooie uitdagingen op je te wachten als coördinator techniek bij Teijin Aramid. Naast onze toonaangevende internationale werkomgeving bieden we jou ook:

 • Deze functie in ingeschaald in onze eigen CAO schaal 8 (€3.667 en €5.163 bruto per maand), je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • 20 vrije dagen per jaar en daarnaast 26 verlofdagen als Persoonlijk Keuze Budget, deze dagen kan je inzetten als vrije dagen of laten uitbetalen; totaal dus 46 verlofdagen op fulltime basis.
 • We bieden een prettige werk/privé balans, ruim marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden zoals vakantiegeld 8.33%, marktconform pensioen met een lage eigen bijdrage, winstdeling tussen de 0 en 10% en flexibele werktijden;
 • Diverse trainingen en coaching programma's om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;
 • Jouw thuiswerkvergoeding a € 3.76 per dag en een reiskostenvergoeding van € 0.21 per afgelegde kilometer
 • Jouw groenbudget; Iedere medewerker krijgt een budget van € 1.500,- bruto toegekend dat kan worden besteed aan duurzame verbeteringen van de woning. Bijvoorbeeld een inductie kookplaat, zonnepanelen/ warmtepomp of een laadpaal.
 • Jouw ontwikkelbudget; Iedere medewerker krijgt een budget van € 1.500,- bruto voor persoonlijke ontwikkeling die los staat van je functie. Altijd al een andere taal willen leren?
Informatie en solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met , , email of Anouk Bos, Recruiter +31. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelService Coördinator
Indicatie salaris (min – max]3667 – 5163
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.teijinaramid.com/ad/coordinator-techniek-tdc/dvaqn3/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.