Interim Programmamedewerker Headhuntersteam 14-08-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Interim Programmamedewerker Headhuntersteam 14-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Stel je voor: een levendige wijk, een gemeenschap die samenkomt om hun buurt te versterken en te vernieuwen. Dat is precies waar jij als Programmamedewerker een essentiële rol gaat spelen. Headhuntersteam zoekt een gedreven interim kandidaat om zich voor een periode van 4 tot 6 maanden aan te sluiten bij het projectteam aardbevingen voor een noordelijke gemeente.

Als Programmamedewerker sta je niet alleen aan het roer van administratieve processen, maar ben je ook de brug tussen dromen en realiteit. Je vormt de ruggengraat van het projectteam en werkt nauw samen met collega programmamedewerkers, projectleider en de toegewijde bewonersbegeleiders. In deze sleutelpositie ben jij degene die de puzzelstukken van vraag en aanbod precisie in elkaar past. De administratieve voorbereiding en afhandeling van de koopovereenkomsten  is jouw domein, waarin je met zorg en toewijding elke stap begeleidt.

Maar jouw invloed reikt verder dan alleen papierwerk. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bewonersbegeleiders, die vertrouwen op jouw expertise om vragen van inwoners te beantwoorden en oplossingen te bieden. Dagelijks leid je het projectteam met vastberadenheid en tact, waarbij je de dynamiek en inzichten van Pipedrive gebruikt om de koers te bepalen.

Jouw taken gaan niet alleen over cijfers en formulieren. Je hebt een passie voor mensen en begrijpt dat dit project om meer draait dan alleen stenen en plannen. Je staat klaar om onafhankelijke inwonersondersteuning te bieden wanneer het nodig is, waarbij je een luisterend oor biedt, sociaal-emotionele begeleiding geeft en doorverwijst naar de juiste bronnen. Daarbij houd je de financiële administratie van het project nauwlettend in de gaten, zorg je voor heldere notulen en verslagen van belangrijke bijeenkomsten en bewaar je het overzicht in de complexe wereld van koopovereenkomsten en eigendomsoverdrachten.

En wanneer de bewoners vragen hebben, ben jij hun gids. Het Klant Contact Center (KCC) vertrouwt op jouw kennis en empathie om hun zorgen aan te horen en oplossingen te bieden. Je bent niet alleen een expert in je vakgebied, maar ook een vertrouwenspersoon voor de bewoners.

Vacature eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • 3 jaar werkervaring
  • Gemeentelijke ervaring binnen de versterkingsopgave
  • Je beschikt over politieke en bestuurlijke sensitiviteit

Competenties:

  • Helicopterview
  • Flexibel
  • Empatisch

Heb je interesse  in deze functie?

Stuur dan jouw CV en korte motivatie naar Paul Sporrel (p.sporrel@headhuntersteam.nl).
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Headhuntersteam via telefoonnummer: 050 526 88 84.

 

FunctietitelLascoördinator
Indicatie salaris (min – max]3000 – 3500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/interim-programmamedewerker
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/interim-programmamedewerker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.