Coördinator Teijin Aramid 08-08-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Coördinator Teijin Aramid 08-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

VTW-coördinator

Werken als VTW-coördinator bij Teijin betekent:

 • Een salaris tussen de 50961,- en 74341,- bruto op jaarbasis
 • Een groen- en ontwikkelbudget van ieder 1500,- bruto
 • 46 vakantiedagen
 • Mogelijkheid tot hybride werken, met een thuiswerkvergoeding.

De functie:

De vtw-coördinator beheert het vtw proces binnen de afdeling engineering. Het vtw-proces is onderdeel van de Management of Change (MOC) procedure. De vtw-coördinator beheert de vtw parkeerplaats en stelt i.o.m. de opdrachtgevers de prioriteit van de parkeerplaats vtw's vast. De vtw-coördinator wijst in overleg met de teamleader engineering de projectleider voor een vtw aan. De vtw-coördinator ziet toe op net naleven van het vtw-proces, rapporteert op basis van key performance indicators en brengt afwijkingen onder de aandacht van de lijnmanagers. De vtw-coördinator is voorzitter van het gate keepers overleg en zorgt voor het vlot verlopen van de gate keeping. In planningsgesprekken met de productie organisatie / wpc'er zorgt de vtw-coördinator dat ongeplande productiestops optimaal benut worden voor de uitvoering van projecten. De vtw-coördinator heeft hierin een coördinerende rol tussen productie, stopteams en projectleider. De vtw-coördinator heeft m.b.t. de geplande stops overleg met de stoporganisatie en is voor de scoping de intermediair tussen de projectleiders en stoporganisatie.

Functie taken

 • Beheer van de BB-lijst en projecten folder.
 • Beheer en coördinatie van de investering autorisatie workflow in connect.
 • De functie wordt uitgevoerd in dagdienst en je rapporteert aan de teamleader engineering.

Profiel:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een productie omgeving;
 • Je hebt affiniteit met techniek en technologie en ervaring met het uitvoeren van projecten in de rol van projectleider;
 • Je beschikt onder andere over de volgende competenties: klantgericht, resultaatgericht, proactief, organiseren, onderhandelen, voortgang bewaken, teamplayer, vasthoudend, flexibel en je hebt goede vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Ons aanbod

Er liggen mooie uitdagingen op je te wachten bij Teijin Aramid. Naast onze toonaangevende internationale werkomgeving bieden we jou ook:

 • Deze functie wordt ingeschaald op onze eigen CAO schaal 9. Je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding
 • 20 vrije dagen per jaar en daarnaast 26 verlofdagen als Persoonlijk Keuze Budget, deze dagen kan je inzetten als vrije dagen of laten uitbetalen; totaal dus 46 verlofdagen op fulltime basis.
 • We bieden een prettige werk/privé balans, ruim marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden zoals vakantiegeld 8.33%, marktconform pensioen met een lage eigen bijdrage, winstdeling tussen de 0 en 10% en flexibele werktijden;
 • Diverse trainingen en coaching programma's om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;
 • Jouw thuiswerkvergoeding a € 3.76 per dag en een reiskostenvergoeding van € 0.21 per afgelegde kilometer
 • Een groen- en ontwikkelbudget van ieder € 1500,- bruto.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met , via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaintenance Coördinator
Indicatie salaris (min – max]1500 – 1500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.teijinaramid.com/en/apply/vtw-coordinator-projecten-verzoek-tot-wijziging/yk4qsl/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.