Docent zorg en welzijn Randstad 28-09-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Docent zorg en welzijn Randstad 28-09-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Voor een beroepsopleiding in Appingedam zoeken wij ter vervanging van een zwangerschapsvervanging een docent zorg en welzijn. Als docent zorg en welzijn voer je de onderwijsactiviteiten uit voor de opleidingen pedagogisch werk en maatschappelijke zorg. Hier ontwikkel en verzorg je inspirerende lessen afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten en op hun toekomstige beroepspraktijk.

wat bieden wij jou
 • inschaling volgens cao MBO LB schaal, 13e maand
 • locatie Appingedam, reiskostenvergoeding obv CAO
 • toegang tot een ruim aanbod online opleidingen
 • pensioen- opbouw, tegemoetkoming ziektekosten
 • team pedagogisch werk en maatschappelijke zorg
 • 0,4 fte = 16 uur per week
wie ben jij

Als docent zorg en welzijn word je met open armen ontvangen in een klein team dat onderwijs geeft aan de opleidingen pedagogisch werk en maatschappelijke zorg. Bij deze opleidingen worden de studenten opgeleid voor een dynamisch vakgebied waar geen dag hetzelfde is. Het team bestaat uit bevlogen (vak)docenten, die de studenten begeleiden bij hun professionele ontwikkeling maar ook veel aandacht hebben voor persoonlijke groei. De pedagogische relatie van de docent vindt de school één van de belangrijkste competenties om goed onderwijs te verzorgen.

 • je beschikt over minimaal hbo-werk- en denkniveau en bent bevoegd om les te geven in het mbo of je bent bereid om deze bevoegdheid te halen.
 • je hebt een achtergrond in de zorg- en welzijnssector en je kent het werkveld waardoor je dit kan integreren in je lessen.
 • je motiveert en stimuleert studenten om het beste uit zichzelf te halen en hebt affiniteit met de doelgroep
 • je levert samen met je collega’s een bijdrage aan onderwijsvernieuwingen en bent in staat om een positieve sfeer te creëren in het team
wat ga je doen

Als docent zorg en welzijn ontwikkel en verzorg je inspirerende lessen op het gebied van;

 • EHBO helpende plus
 • weerbaarheid
 • koken; voeding en hygiëne
 • maatschappelijke participatie
waar ga je werken

De school staat voor gelijke kansen voor iedereen. Ze willen een organisatie zijn waar diversiteit en inclusie vanzelfsprekend is. Iedereen kan zichzelf zijn en op die basis vrij, veilig en volwaardig meedoen. Ongeacht leeftijd, afkomst, beperking, religie, gender of seksuele oriëntatie. Alle studenten en medewerkers worden gerespecteerd. Ieder met zijn eigen unieke persoonlijkheid en talent.

sollicitatie

Ben jij de docent zorg en welzijn die wij zoeken? Reageer snel en solliciteer. Ik neem dan contact met je op via de telefoon of mail om de mogelijkheden te bespreken.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Vacature eisen


Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

 

FunctietitelDocent Verzorging
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensmbo.noordoost@nl.randstad.com , 613240824 http://www.randstad.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/Oixl1AO20vYuVO4dC7l3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.