Milieucoördinator Teijin Aramid 08-07-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Milieucoördinator Teijin Aramid 08-07-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Milieucoördinator

Wil jij deel uitmaken van een toonaangevend bedrijf dat behoort tot de top 25% best betalende organisaties in Nederland? Heb jij passie voor techniek en de drive om te werken in het meest ingewikkelde productieproces van Nederland? Dan is dit jouw kans om als Milieucoördinator bij Teijin Aramid in Delfzijl aan de slag te gaan!

Milieucoördinator
Stressbestendig, daadkracht, netwerker

Als milieucoördinator bij Teijin Aramid in Delfzijl speel je een cruciale rol in het beheer, optimalisatie en uitbreiding van ons productieproces. Je verzorgt onder andere de jaarrapportages aan overheidsinstanties en houdt toezicht op milieu-emissies, waarbij je ingrijpt bij (dreigende) afwijkingen. Je bent goed op de hoogte van relevante milieuwetgeving en de vergunningen en stelt voorstellen op om emissies te minimaliseren. Daarnaast blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Beste Beschikbare Technieken (BBT) en weet je hoe je jouw kennis op een slimme manier kunt toepassen binnen onze organisatie.

Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en bewaken van milieu gerelateerde procedures, richtlijnen en regelingen. Daarnaast initieer en begeleid je verbetertrajecten om onze milieu-impact te minimaliseren. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsmanager om ervoor te zorgen dat ons bedrijf voldoet aan de hoogste normen op het gebied van milieuzorg, milieuwet- en regelgeving, afval- en gevaarlijke stoffen, MVO, energie en duurzaamheid.

Als Milieucoördinator ben je ook het aanspreekpunt voor milieu- en energie gerelateerde vraagstukken binnen onze organisatie. Je informeert en bewustmaakt je collega's over deze onderwerpen en signaleert afwijkingen, waarbij je adviezen en oplossingen aandraagt.

Daarnaast:

 • Initiëren en begeleiden van verbetertrajecten op operationeel niveau.
 • Vertalen van nieuwe of gewijzigde wet- en regelgeving naar praktische toepassingen voor onze locatie in Delfzijl.
 • Vertalen van de ambities van Teijin Aramid naar beleid en pragmatische toepassingen voor onze locatie in Delfzijl.
 • Voorstellen doen aan het management met betrekking tot beleid, jaar- en meerjarendoelen.
 • Rapporteer je aan de QHSE-manager.

Wat breng je mee?

 • HBO/WO denkniveau met affiniteit voor (chemische) technologie.
 • Je hebt een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en weet jouw kennis op het gebied van milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen effectief te delen en verder te ontwikkelen.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de chemische sector.
 • Grondige kennis van relevante lokale, nationale en internationale wet- en regelgeving.
 • Sterke communicatieve vaardigheden om als schakel op te treden tussen Teijin en (lokale) overheden.

Ons aanbod
Er liggen mooie uitdagingen op je te wachten als milieucoördinator bij Teijin Aramid. Naast onze toonaangevende internationale werkomgeving bieden we jou ook:

 • Deze functie in ingeschaald in onze eigen CAO schaal 10. Je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • 20 vrije dagen per jaar en daarnaast 26 verlofdagen als Persoonlijk Keuze Budget, deze dagen kan je inzetten als vrije dagen of laten uitbetalen; totaal dus 46 verlofdagen op fulltime basis.
 • We bieden een prettige werk/privé balans, ruim marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden zoals vakantiegeld 8.33%, marktconform pensioen met een lage eigen bijdrage, winstdeling tussen de 0 en 10% en flexibele werktijden.
 • Diverse trainingen en coaching programma's om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen.
 • Jouw thuiswerkvergoeding, aangezien remote werken tevens mogelijk is in deze functie, a € 3.76 per dag en een reiskostenvergoeding van € 0.21 per afgelegde kilometer.
 • Jouw groenbudget; Iedere medewerker krijgt een budget van € 1.500,- bruto toegekend dat kan worden besteed aan duurzame verbeteringen van de woning. Bijvoorbeeld een inductie kookplaat of een laadpaal.
 • Jouw ontwikkelbudget; Iedere medewerker krijgt een budget van € 1.500,- bruto voor persoonlijke ontwikkeling die los staat van de functie. Altijd al een andere taal willen leren?

Informatie en solliciteren
Grijp deze unieke kans om jouw vaardigheden te tonen en een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van Teijin Aramid. Sluit je aan bij ons gepassioneerde team en zet samen met ons de standaard in de aramide-industrie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met , Manager QHSE email of Anouk Bos, recruiter . Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Voor deze vacature verzorgen wij de werving & selectie zelf.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMilieukundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.teijinaramid.com/ad/milieucoordinator/gmvjmu/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Delfzijl: