HR Administratief Medewerker IKEA 26-05-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. HR Administratief Medewerker IKEA 26-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

People, Projects & Support

HR administratief medewerker

Save Apply

Groningen, Netherlands Administration & Support Services Part time

Explore location

Job Description

Job ID: 241177

Date posted: 23/05/2024

Wie je bent
Ben jij nauwkeurig en heb jij altijd alles op orde? Geloof jij erin dat onze medewerkers onmisbaar zijn voor een unieke klantbeleving? Vind jij het interessant om in een veranderlijke omgeving te werken, waarin jij anderen helpt en ondersteunt bij administratieve taken? Dan word jij vast enthousiast van de onderstaande vacature! Het betreft een parttime functie voor 24 uur per week.
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, sta je te trappelen om jezelf samen met IKEA verder te ontwikkelen en kan jij jezelf vinden in de volgende voorwaarden:
- Je hebt affiniteit met de administratieve en organisatorische kant van HR;
- Je bent proactief en je bent in staat om je weg te vinden in een grote organisatie, waarin jij gemakkelijk op verschillende niveaus kan communiceren;
- Je werkt zelfstandig en accuraat, het werk dat jij aflevert klopt tot in de puntjes;
- Je wilt jezelf ontwikkelen als HR-professional en benut alle kansen om deze rol, onze processen maar ook de HR- afdeling verder te ontwikkelen;
Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn
Je zult als spin-in-het-web bezig zijn met alle ondersteunende, administratieve en organisatorische taken van het HR-team. Je draagt zorg voor een correcte administratieve afhandeling van verschillende processen. Denk bijvoorbeeld aan de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers en het verwerken van de planning van het sociaal medisch team. Je zult diverse rapportages gaan opmaken die ons ondersteunen in het zichtbaar maken van de doelstellingen op het gebied van HR. Je bent één van de aanspreekpunten binnen HR voor collega's. Je zult verschillende HR gerelateerde vragen gaan beantwoord van medewerkers en teamleiders en schakelt hierin ook met je collega HR-adviseurs. Je dagelijkse werkzaamheden zullen divers zijn en in onze dynamische werkomgeving is geen dag hetzelfde!
Ons team binnen IKEA
Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Remote Customer Meeting Point (RCMP). Voor IKEA Nederland is het RCMP gevestigd in Groningen. Het RCMP is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Onze service wordt verleend via verschillende contactmethoden waaronder telefoon, chat en social media. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.
In deze functie ben je onderdeel van de HR-afdeling (bij ons heet dat People & Culture) van IKEA RCMP, de klantenservice van IKEA Nederland met ruim 400 medewerkers. De afdeling People & Culture (P&C) bestaat verder uit drie P&C Adviseurs en een P&C Manager.
Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
Wat wij jou bieden:
• Een contract voor 24 uur per week met een maandsalaris volgens IPE-level 46 van de IKEA cao.
• 8% vakantiegeld in mei en een vaste 13e maand in december (je kunt er ook voor kiezen om dit maandelijks uit te laten betalen).
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• Hybride werken: de mogelijkheid om maximaal 50% van je uren te kunnen thuiswerken.
• Een informele, inspirerende en open werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input: iedere mening telt.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Personeelsadministratie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://jobs.ikea.com/en/job/groningen/hr-administratief-medewerker/24107/65532903984

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.