Inkoper Gasunie 29-11-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Inkoper Gasunie 29-11-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

635 Inkoper Gasunie 14-11-2023

 • Locatie: Delfzijl

 1. 635 Inkoper Gasunie 14-11-2023

Introductie vacature

JP4635 - Inkoper Diensten

Tarief: Bespreekbaar

Inkoper Services

Spreekt het je aan om de energietransitie te helpen versnellen en te acteren op het snijvlak van commercie en een publiek bedrijf? Heb jij een ervaring in het begeleiden van (Europese) aanbestedingen vanuit een speciaal sector bedrijf zoals Gasunie of de overheid? Heb je een grote drive voor maatschappelijke impact via inkooptrajecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Standplaats

Ons hoofdkantoor zit in Groningen, waarbij de mogelijkheid bestaat om deels vanuit huis of op andere locaties in Nederland te werken.


Inhuurtermijn

Zsm tot 1 november 2024

16-36 uur per week, in overleg (max 1680 per jaar of evenredig bij gedeelte van een jaar)

Wat ga je doen?
Als inkoper werk je aan een divers inkoopportfolio binnen de hoofdcategorie services met een focus op het begeleiden van (Europese) aanbestedingstrajecten. Je draagt bij aan het ontwikkelen en opereren van onze vitale infrastructuur en de versnelling van de energietransitie. Je verbindt de markt en zoekt de beste partners om gezamenlijk de ambities van Gasunie te realiseren. Maatschappelijke impact, verduurzaming en innovatie spelen bij ons een hoofdrol.

Werkzaamheden die binnen deze functie vallen zijn:

 • Je brengt met je inkoopteam de belangen en scope van de gewenste producten en diensten in kaart;
 • Je verdiept je in de markt en ontwikkelt inkoopstrategieën;
 • Je verwerft diensten en producten op het gebied van organisatie, (strategische) consultancy, inleenpersoneel en faciliteiten door middel van meervoudig onderhandse en Europese aanbestedingen;
 • Je ontwikkelt en onderhandelt (raam)contracten en staat contractmanagers bij in contract- en leveranciersmanagement;
 • Je deelt je kennis en ervaring en helpt anderen in hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Wat vragen we?

Als persoon sta je voor integriteit, professionaliteit en het beste resultaat. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en de Engelse taal. Jouw enthousiasme en resultaatgerichte manier van samenwerken zijn aanstekelijk. Je hebt marktinzicht en wil toonaangevend te werk te gaan op het gebied van duurzaamheid en het behalen van maatschappelijke impact.

Om als Junior Inkoper Services succesvol te zijn breng je het volgende mee:

 • Een HBO of WO opleiding waarbij een specifieke inkoopopleiding zoals NEVI een pré is;
 • Ervaring in het zelfstandig begeleiden en uitvoeren van Europese en meervoudig onderhandse aanbestedingen;
 • Relevante vaardigheden inclusief markt- en spendanalyses, het schrijven van contracten, het ontwikkelen van inkoopstrategieën en het begeleiden van Europese (innovatieve) aanbestedingsprocedures en onderhandelingen;

Over Gasunie en de afdeling

Gasunie is een leidende Europese energie-infrastructuuronderneming. Transport van aardgas, waterstof, CO2 en warmte vormen hierbij kernactiviteiten. We dienen het publiek belang en faciliteren de Energietransitie door geïntegreerde infrastructuurdiensten aan te bieden. We richten ons op waardecreatie voor onze aandeelhouders en stakeholders. Veiligheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en doelmatigheid staan hierbij voorop.

De functie valt in de afdeling Inkoop Algemeen. Deze afdeling is verantwoordelijk voor inkoop op de gebieden Services, IT, Energy en Utilities. Binnen het team Services, dat nu bestaat uit 8 inkopers, heb je als inkoopadviseur een centrale rol in ons bedrijf.

Gedreven door de energietransitie groeien we sterk en veranderen we mee met de markt en de uitdagingen die voor ons liggen. Onze doelstellingen zijn erg ambitieus en dit maakt jouw rol als inkoper extra uitdagend en maatschappelijk relevant.

Functietitel Inkoper Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 40 - 40 Type contract Freelance Branche Energie/Gas/Water Locatie Delfzijl, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://harveynashv1-1481085-nl-nlnl-api.sites.4matnetworks.com/job/jp4635-inkoper-diensten-in-groningen-jid-60507

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInkoper
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/635-inkoper-gasunie-14-11-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.