Managementondersteuner Belastingdienst 18-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Managementondersteuner Belastingdienst 18-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Managementondersteuner Groningen en Zwolle

 • Reageer t/m 2 mei 2024

Achter elke succesvolle afdeling van de Belastingdienst staat … jawel: een doortastende managementondersteuner. En misschien ben jij dat straks wel voor ons in Groningen of Zwolle! Bereid je voor op een verrassend veelzijdige functie, waarin je onmisbaar bent voor je collega's die zich inzetten voor een financieel gezond Nederland.

 • Mbo
 • 32-36 uur
 • Administratief/ secretarieel
 • € 2.506,- / € 3.091,- bruto p.m.
 • Groningen / Zwolle

 • Reageer t/m 2 mei 2024

Dit doe je bij de Belastingdienst

Als managementondersteuner bied je optimale ondersteuning aan teamleiders. Je bent hun eerste aanspreekpunt en verricht uiteenlopende werkzaamheden van administratieve, secretariële en organisatorische aard. Zo boek je vergaderruimten voor diverse overleggen, ondersteun je bij afspraken met meerdere collega's, beheer je de agenda's van de teamleiders, prioriteer en behandel je de e-mails en treed je soms op als notulist. Een onverwachte verandering in de dagindeling? Door initiatief te nemen, los je dit soort uitdagingen adequaat op.

Als managementondersteuner regel je ook facilitaire zaken en bereid je bijeenkomsten voor. Denk bij je werkzaamheden aan het versturen van uitnodigingen, het vastleggen van zalen, het bestellen van de catering, en het reserveren van parkeerplaatsen voor collega's die van ver komen. Je werkt samen met collega-managementondersteuners, binnen de unit en ook binnen de regio. Je fungeert, indien nodig, als hun achtervang. In de praktijk weet je zelden van tevoren hoe je werkdag er precies uit gaat zien. Dankzij jouw frisse kijk op zaken en je positieve instelling ga je goed om met onvoorziene ontwikkelingen.


"Als managementondersteuner ontzorg ik het managementteam en ben ik vraagbaak en aanspreekpunt voor alle medewerkers van de afdeling als het gaat om facilitaire zaken. Ik heb een gevarieerd werkpakket; elke dag is anders. Mijn uitdagingen? Snel schakelen en steeds zoeken naar oplossingen." Patricia, managementondersteuner van de directie Grote Ondernemingen.

Wanneer past deze baan bij je?

 • Je hebt mbo-3 werk-en-denkniveau. Dat kan onder andere blijken uit een mbo-3-diploma in de secretariële of administratieve richting.
 • Je hebt minimaal vier jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als managementondersteuner.
 • Je kunt goed werken met Word, Excel, PowerPoint en IBM Notes.

Standplaats : We hebben een vacature in Groningen en in Zwolle. Geef in jouw motivatiebrief duidelijk aan naar welke locatie(s) je solliciteert.

We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

 • Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
 • Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen. Als je geen afgerond mbo-3-diploma hebt, vindt de voorselectietest online plaats en de zogenaamde controletest fysiek in Utrecht. Deze testen gelden voor zowel interne als externe sollicitanten. Bij onvoldoende resultaat wordt de procedure helaas niet met je voortgezet.
 • Op 16 mei 2024 vinden de selectiegesprekken plaats in Zwolle en op 21 mei 2024 in Groningen. Het arbeidsvoorwaardengesprek willen we online via videobellen met je voeren en plannen we in overleg met jou.

Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManagement Assistent
Indicatie salaris (min – max]2506 – 3091
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBeveiliging/Bewaking
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werken.belastingdienst.nl/vacatures/managementondersteuner-groningen-en-zwolle-e3421

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.