Manager Technology and Engineering Chemie Park Delfzijl 16-11-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Manager Technology and Engineering Chemie Park Delfzijl 16-11-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Manager Technology and Engineering

16 november 2023 Teijin Aramid

Als Manager Technology & Engineering ben je verantwoordelijk voor het leiden en beheren van de afdeling Technology & Engineering bij Teijin Aramid in Delfzijl.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van technische strategieën en programma's, en het waarborgen van technische excellentie in lijn met de bedrijfsdoelstellingen. Je stuurt een team van technische professionals aan en werkt nauw samen met interne stakeholders om de technologische en engineeringprocessen te optimaliseren. Daarnaast werk je samen met afdelingen binnen Teijin Aramid, zoals de afdeling Reseach & Technology en de afdeling Energy Transition & Sustainibility. Maar ook haal je input op uit de samenwerking met partners, universiteiten en leveranciers

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Leiding geven aan en inspireren van het team van technische professionals binnen de afdeling Technology & Engineering.
 • Ontwikkelen en implementeren van de technische strategieën en plannen in lijn met de bedrijfsdoelstellingen.
 • Optimaliseren van technische processen en systemen om efficiëntie, kwaliteit en veiligheid te waarborgen.
 • Zorgen voor de grote investeringstrajecten
 • Samenwerken met interne stakeholders, zoals Operations, R&D en Quality, om de technische vereisten van de organisatie te begrijpen en te vertalen naar concrete acties.
 • Identificeren en evalueren van nieuwe technologieën, methodieken en best practices om de concurrentiepositie van het bedrijf te versterken.
 • Zorgen voor naleving van relevante wet- en regelgeving op het gebied van technologie en engineering.
 • Fungeren als aanspreekpunt voor technische vraagstukken en het bieden van technisch advies aan het managementteam.
 • Stimuleren van een cultuur van continue verbetering, innovatie en kennisdeling binnen de afdeling Technology & Engineering.

Dit breng je mee:

 • Leiderschap: Het vermogen om een team te inspireren, te motiveren en effectief aan te sturen.
 • Technische expertise: Uitgebreide kennis van technische concepten en processen, bij voorkeur in de chemische of technische industrie.
 • Projectmanagement: Het vermogen om complexe projecten te plannen, organiseren en coördineren binnen de gestelde tijd en budget.
 • Probleemoplossend vermogen: Het vermogen om technische problemen te analyseren, alternatieve oplossingen te identificeren en weloverwogen beslissingen te nemen.
 • Communicatievaardigheden: Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden om effectief te kunnen communiceren met interne stakeholders op verschillende niveaus.
 • Resultaatgerichtheid: Het vermogen om doelen te stellen en resultaten te behalen binnen een dynamische en veeleisende werkomgeving.
 • Stakeholdermanagement: Het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden met interne en externe belanghebbenden om de samenwerking en het succes van projecten te waarborgen.

De scope van de functie:

De Manager Technology & Engineering rapporteert rechtstreeks aan de Site Manager en is onderdeel van het lokale MT. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met andere afdelingen binnen het bedrijf, zoals Operations, RIC, Maintenance en QHSE.

De functie heeft een brede verantwoordelijkheid op het gebied van technologische ontwikkeling, projectmanagement en het waarborgen van technische excellentie binnen Teijin Aramid in Delfzijl. Als Manager Technology & Engineering speel je een cruciale rol in het stimuleren van technische innovatie en het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan klanten.

Werken als Manager Technology & Engineering bij Teijin houdt in:

 • Een meer dan uitstekend salaris met een variabele winstdeling, een goed pensioen met een zeer kleine eigen bijdrage.
 • De ruimte om je professionele en persoonlijke skills verder te ontwikkelen met doorgroei- en opleidings- mogelijkheden binnen de Teijin Aramid organisatie.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Mogelijkheid tot hybride werken, met een thuiswerkvergoeding.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelManager Engineering
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.chemieparkdelfzijl.nl/vacatures/2023/11/1139911-manager-technology-and-engineering

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.