Netwerkcoördinator Ommelander Ziekenhuis Groningen 09-08-2023

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Netwerkcoördinator Ommelander Ziekenhuis Groningen 09-08-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Logo Ommelander Ziekenhuis Groningen

  1. Netwerkcoördinator

Component Action Menu

  • $

Netwerkcoördinator

Wij zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste

Netwerkcoördinator
24 uur per week

Het Ommelander Ziekenhuis vervult een belangrijke rol in de regio. Daarom is het van groot belang dat wij niet alleen met onze patiënten, maar ook met al onze zorgpartners in de regio sterk in verbinding staan en blijven. Met name goede en intensieve relaties met huisartsen zijn daarbij essentieel, zodat ze weten wat er bij ons speelt en vice versa. Ben jij die netwerkcoördinator die wij zoeken? Kun je niet wachten om die relaties op te bouwen en te versterken? Weet dat je niet in een gespreid bedje komt. Het is juist de uitdaging daar invulling en vorm aan te geven. Jij ontwikkelt, organiseert, faciliteert, verbindt en maakt mogelijk. Je bent het aanspreekpunt van het ziekenhuis. En daarbij werk je samen met professionals binnen en buiten het ziekenhuis die allemaal hart hebben voor de zorg aan de inwoners van onze regio.

Wie ben jij?

Je bent een ervaren, resultaatgerichte netwerker met een sterke eigen visie op het werk. Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en je hebt relevante ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de (ziekenhuis)zorg. Daarnaast beschik je over kennis en ervaring op het gebied van relatiemanagement/accountmanagement. Je bent in staat om snel en slagvaardig te handelen als de situatie daar om vraagt. Verder ben je analytisch, initiatiefrijk en veerkrachtig.

Wat ga je doen?

Als netwerkcoördinator ben je in staat inhoudelijk en beleidsmatig te adviseren aan alle in- en externe betrokkenen op het gebied van keten- en transmurale zorg. Je zorgt voor verbinding met keten- en samenwerkingspartners en je bent verantwoordelijk voor de afstemming en samenhang van de zorg binnen de gehele ketenzorg. Afstemming en samenhang worden bereikt door o.a. het leiden, uitvoeren en presenteren van (keten)zorgprojecten, het participeren in zorgbrede deelprojecten, het signaleren van onderzoeksvragen/knelpunten in de zorg en het onderhouden van de contacten met ketenzorgpartners en verwijzers. Dit alles doe je samen met de transmuraal coördinator (huisarts). Daarnaast ben je op de hoogte van landelijke ontwikkelingen en hier anticipeer je op. Je functie valt binnen het cluster integraal capaciteitsmanagement en je ontvangt direct leiding van de manager ICM.

De organisatie

Het Ommelander Ziekenhuis is van betekenis voor patiënten, voor medewerkers en voor de regio. Met ruim 1300 collega's werken wij dagelijks aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten. We doen dat vanuit ons moderne ziekenhuis in Scheemda, midden in het mooie landschap van Noord- en Oost-Groningen. Met de spoedeisende hulp, de (acute) verloskunde en een breed palet aan medisch specialistische basiszorg zijn wij hét ziekenhuis voor de regio. We werken daarbij nauw samen met andere zorgaanbieders en onze verwijzers. Het Ommelander Ziekenhuis is een prachtige plek om te werken, is zeer goed bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor medewerkers en patiënten. Ons ziekenhuis zit vol dynamiek. De collegialiteit en de korte lijnen tussen alle medewerkers zorgen voor een gemoedelijke sfeer.

Ons motto: Samen. De beste zorg. Dichtbij.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische, innovatieve, professionele en mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Een functie waarin jij waarde kunt toevoegen aan een maatschappelijke organisatie door jouw kennis en ervaring. Daarnaast heb je bij ons de vrijheid om initiatieven en ideeën in te brengen, zodat we samen kunnen bouwen aan de verdere ontwikkeling van het Ommelander Ziekenhuis. Het betekent ook werken in een organisatie waar mensen elkaar kennen, bij elkaar betrokken zijn en waar het contact laagdrempelig is. Daarnaast:
• Ontvang je een contract voor de duur van een jaar met de intentie dit contract om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
• Zijn salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is ingeschaald in schaal FWG 50 en bedraagt minimaal € 2.897 ,- en maximaal € 4.118,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. In december 2023 en juni 2024 komt er twee keer 5% salarisverhoging bij vanwege de nieuwe CAO Ziekenhuizen;
• Ontvang je bovenop 8,33% vakantietoeslag ook nog eens 8,33% eindejaarsuitkering;
• Bouw je pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
• Is er ruimte voor werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden;
• Is de vacature gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZorgcoördinator
Indicatie salaris (min – max]2897 – 4118
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ommelanderziekenhuis.nl/over-ons/werken-en-leren/vacatures/netwerkco%C3%B6rdinator/!ut/p/z1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjo8ziPdydTQwsDIz8LPxNnA3MPJ0MDXzN3Q0NHI31w1EV-IeaOBo4hgVaBnt5-BoYOJvpR1Gi38CIOP0GOICjAYn2YyqIwm98uH4UmhXm3s4Ggf6-7kGhft6G_qGm-BVYmJqhK8AShngVgAKJkDMLckNDQyMMMj0zHRUBhjQkvQ!!/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?video=&maps=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.