Sportieve BSO Pedagogisch Medewerker Kids2b Tuikwerd 03-12-2023

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Sportieve BSO Pedagogisch Medewerker Kids2b Tuikwerd 03-12-2023

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Sportieve BSO Pedagogisch Medewerker Stichting Kids2b 04-12-2023

 • Locatie: Delfzijl

 1. Sportieve BSO Pedagogisch Medewerker Stichting Kids2b 04-12-2023

Introductie vacature

Samenwerken

 • Detachering via Kids2b: De beste pedagogisch medewerkers bij jou aan het werk!
Open
 • Huidige: Sportieve BSO pedagogisch medewerker die het liefst iedereen laat bewegen | Delfzijl

Jouw liefde voor sport. Dat is wat jouw hart sneller doet kloppen. Zaalvoetbal. Slagbal. Of de Olympische Spelen kijken. Het is waar jij over leest, praat en in je vrije tijd mee bezig bent. En dat maakt ons blij!

Bij Kids2b vinden wij passie belangrijk. Jouw enthousiasme is wat inspireert. Niet alleen voor onze kinderen, maar ook ouders en onze medewerkers. En daarom zijn wij in verband met ziekte in het team nu op zoek naar sportieve pedagogisch medewerkers voor onze buitenschoolse opvang in Delfzijl voor 24 uur per week. Dus geef jij jouw liefde voor de sport en spel door?

Wat je precies bij ons gaat doen?

Als sportieve pedagogisch medewerker bij ons ben jij diegene die onze kinderen sport, spel en bewegen écht laat beleven en de mooiste herinneringen met ze maakt . Kinderen van 4 - 12 jaar weet jij zo enthousiast te maken, dat ze niet meer naar huis willen en ouders jouw geheimen willen weten. Verder:

 • Zet jij jouw taakuur in om collega's en ouders te inspireren met sport en bewegen activiteiten, zowel binnen in onze sportzaal als buiten.
 • Geef jij de kinderen balans tussen uitdaging en rust .

In jouw functie werk je zelfstandig, het is dan ook wel belangrijk dat jij pedagogische kennis hebt. De ontwikkeling en verzorging van de kinderen staat namelijk centraal in jouw vak. We vinden het daarbij belangrijk dat sport en Kids2b samen één wordt, hier mag jij, samen met onze andere sportieve medewerkers aan meewerken. Jij krijgt de mogelijkheid om kartrekker te worden binnen Kids2b als Sport BSO inspirator. Begint de adrenaline al te stromen?

In ruil voor jouw inzet en passie, krijg jij:

 • Een goed salaris ! Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 3.421,- bruto per maand (vanaf 2024) bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%) en 3% eindejaarsuitkering.
 • Een contract voor een aantal vroege ochtenden en middagen per week.
 • Makkelijk te bereiken locatie. Met voor de deur gratis parkeren en met het openbaar vervoer goed te bereiken.
 • Werken op huiselijke en sportieve locaties ingericht volgens ons inrichtingsconcept 'Natuurlijk Thuis'.
 • Veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops. Ook onder leiding van de pedagogisch coaches.
 • Veel ruimte voor jou eigen inbreng. Jij hebt zowel op jouw groep de mogelijkheid om actief mee te denken en te doen en ook voor de organisatie door middel van werkgroepen.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting op bijvoorbeeld de zorgverzekering, reiskostenvergoeding, kerstpakket en fietsplan.
 • 144 wettelijke en 66 bovenwettelijke betaalde vakantie uren (bij voltijd dienstverband). Dat is bijna 6 wekenvakantie !
 • Ondersteuning vanuit een platte organisatie met korte lijnen en dus gemakkelijk contact met collega's op andere locaties, teamleiders en collega's van het servicebureau.
 • (Digitale) inspiratie en informatie . Onze systemen zijn er niet alleen op gericht je te ondersteunen maar ook om je te inspireren en een paar keer per jaar organiseren wij onze eigen kennissessies om jou te inspireren en motiveren.

Waar kom jij te werken?

Kids2b is de werkgever die ruimte mogelijk maakt. Ruimte om te ontdekken. Te verwonderen. En ruimte voor de leukste tijd. Voor zowel onze kinderen als onze medewerkers. Wij bieden dan ook een werkomgeving waarin jij jezelf kan zijn met jouw passies en enthousiasme en daarmee anderen kan inspireren. Kids2b heeft een werkcultuur waar jouw talent ingezet wordt, waar je je eigen verantwoordelijkheid hebt en kan nemen, waar vertrouwen is en we in oplossingen denken. Waar ruimte dus is voor jou.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voorop staat dat je een sportliefhebber bent. Daarbij

 • Heb jij een voor de functie relevante opleiding, bij voorkeur niveau 4 of HBO ( check het vooral via de diplomacheck van kinderopvang werkt ).
 • Heb jij een diploma van Sport en Bewegen, MKOB, Sport Management, CIOS of ALO? We komen graag met je in contact.
 • Heb jij pedagogische kennis.
 • Ben jij enthousiast en kun jij kinderen, ouders en collega's inspireren en ondersteunen.
 • Ben je ondernemend, niet snel buiten adem en denk je in oplossingen. Koude dagen en al een laag ijs op de plassen? Jij weet wel wat je er mee kan doen.

Dus geef jij inderdaad jouw liefde voor sport en bewegen door? Neem dan contact op met José, onze collega werving en selectie. Je kunt met haar bellen , mailen of neem haar mee te bewegen om jouw enthousiasme te tonen! Zij bespreekt graag met jou jouw wensen en maakt daar graag een passend werkaanbod op.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Sport
Indicatie salaris (min – max]2024 – 3421
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/sportieve-bso-pedagogisch-medewerker-stichting-kids2b-04-12-2023/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.