Teamcoach Securitas 03-04-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Teamcoach Securitas 03-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Teamcoach

Eemshaven

Kantoorfuncties

Full-time

Overige kantoorfuncties

Teamcoach

Eemshaven

Full-time

Kantoorfuncties

Overige kantoorfuncties

Dit ga je doen

Voor een grote internationale klant in de Eemshaven is Securitas op zoek naar een Security Team Coach . Op deze locatie staan hoog risico beveiliging en strakke procedures hoog in het vaandel. Dit doen wij met een gemotiveerd team van beveiligers, 14 supervisors, een Security Operations Manager en een Site Security Manager die eindverantwoordelijk is.

In de operatie ben jij samen met de Security Operations Manager mede verantwoordelijk voor het welzijn en de ontwikkeling van de groep Beveiligers en Supervisors.

Jij houdt je als eerste aanspreekpunt m.b.t. de personele zorg, bezig met de ontwikkeling van je medewerkers. Dit betekent o.a. het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken, en het opstellen van groei- en/of verbetertrajecten met de benodigde begeleiding daarin. Daarnaast voer je bijvoorbeeld ook verzuimgesprekken en begeleid je eventuele verzuimtrajecten. Je luistert, signaleert en anticipeert, waar nodig en zorgt ervoor dat de medewerkers op de juiste plek zitten. Doordat jij sensitief bent pik jij signalen vanuit medewerkers vroegtijdig op en ga je proactief het gesprek aan. Je pakt hier op door en zet je juiste acties uit zodat onze medewerker met plezier en duurzaam hun werk kunnen blijven uitvoeren. Hierdoor voorkom je uitstroom en verzuim. Hierin weet jij feilloos de balans te vinden tussen wat je team nodig heeft, wat is goed is voor Securitas en goed is voor de klant.

In jouw functie heb je veel contact met de Security Operations Manager die verantwoordelijk is voor de dagelijkse operatie en het zo goed mogelijk uitvoeren en optimaliseren van het securitybeleid van de klant. De Security Operations Manager heeft ook dagelijks contact met de Beveiligers en Supervisors en zal signalen die hij opmerkt met jouw delen. Samen stemmen jullie af wat de beste aanpak is. Daarnaast schakel je veel met de HR Adviseur. Deze ondersteund en adviseert jou in alle personeel gerelateerde zaken. Zo bepalen jullie samen de aanpak in verzuim- ontwikkel- en verbetertrajecten en hebben jullie veel contact over de selectie van nieuwe collega's. Hierbij voer jij de sollicitatiegesprekken en maak jij de juiste selectie.

Het is dus zaak dat jij iemand bent die stevig in zijn schoenen staat, aan de ene kant een echte People manager en aan de andere kant iemand die ook echt in het belang van Securitas en de klant denkt. Jij bent iemand die duidelijk is in zijn communicatie, op verschillende niveaus makkelijk kan schakelen, en die werelden bij elkaar kan brengen. Maar bovenal ben jij eerlijk en heb jij oprecht het beste voor met onze Beveiligers. Je laat je niet snel van de wijs brengen, denkt in mogelijkheden en stelt je prioriteiten op de juiste manier. Verder werk je zorgvuldig, gestructureerd en leg je alles goed vast in de personeelsdossiers.

Kortom een uitdagende rol die vraagt om de juiste persoon op de juiste plek!

Dit ben jij

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in bedrijfsmatige / HR richting;
 • Ervaring in het coachen en begeleiden van een groot team;
 • Ervaring in HR thema's zoals verzuim, loopbaanontwikkeling, coaching, duurzame inzetbaarheid;
 • Ervaring met het voeren van ontwikkel- functionerings- en verzuimgesprekken
 • Iemand met een mensgerichte aanpak , maar ook zakelijk kan handelen wanneer de situatie hier om vraagt;
 • Iemand met affiniteit met de beveiliging of operationele dienstverlening;
 • In bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (must);
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (must),

Dit krijg jij van ons

 • Goede ontwikkel, en doorgroeimogelijkheden;
 • Een jaarcontract bij Securitas met uitzicht op een vast contract;
 • Een leaseauto;
 • 160 contracturen per periode van vier weken;
 • Daar bovenop een eindejaarsuitkering en een pensioenregeling;
 • Een salaris van maximaal €3700,00 per 4 weken;
 • Afspraak is afspraak, wij betalen vierwekelijks en op tijd;
 • Veel vrijheid en flexibiliteit in jouw functie;
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een uitgebreid fun & voordeelprogramma met onder andere kortingen voor attractieparken, sportactiviteiten, en weekendjes weg,

Hier ga jij werken

Bij Securitas bouw je mee aan een veiligere wereld, samen met 345.000 collega's wereldwijd. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen in een snel veranderende omgeving. Als onderdeel van ons diverse team, dat bestaat uit beveiligers, monteurs, data-analisten en business developers, draag je bij aan beveiligingsoplossingen waar niemand nog van gehoord heeft.

Solliciteren op deze functie

Enthousiast geworden van deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop. Zodra je op deze button klikt, start voor jou het sollicitatieproces.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]3700 – 3700
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheBeveiliging/Bewaking
LocatieEemshaven, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijsecuritas.nl/vacatures/teammanager-eemshaven-d2f8b0c7-2e98-439b-a3d5-eb6c2a69e477

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.