Technician Instrumentatie Chemie Park Delfzijl 12-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Technician Instrumentatie Chemie Park Delfzijl 12-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Over CPD

 • Veiligheid

(Senior) Technician Instrumentatie - Delfzijl

13 mei 2024 Nobian Delesto

Ben jij een Senior Technician met ervaring in het onderhouden van installaties op het gebied van instrumentatie? Ben jij daarnaast zelfstandig, accuraat, leergierig en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Herken jij je in het geschetste profiel? Lees dan verder over jouw nieuwe uitdaging en reageer!

ouw uitdaging als Senior Technician Instrumentatie

Je bent verantwoordelijk voor het op tijd en efficiënt uitvoeren van correctief en preventief onderhoud van onze installatie, conform de voorgeschreven procedures. Je zorgt voor een tijdige en op juiste wijze van het gereed melden van de werkzaamheden binnen het SAP systeem. Hierin voer je onder andere de uitgevoerde taken, notificaties en systeem statussen. Door het continu verbeteren van je taken zorg je voor een maximale efficiëntie en effectiviteit.

Je belangrijkste taken zijn:

 • Consistente focus op QHSE met strikte handhaving en opvolging van de Life Saving Rules;
 • Volledige uitvoering van de geplande werkzaamheden en daarnaast de eventuele spoeditems in aanvullende opdracht;
 • Uitvoering van toegewezen klussen conform het schedule en geplande kosten;
 • Juiste gebruik van aanvullende processen en procedures op locatie zoals Permit To Work, toepassen LMRA
 • Stelt rapportages op van de uitgevoerde werkzaamheden en stemt dit af met de desbetreffende engineer
 • Continue verbeteren: draagt actief bij aan het identificeren en implementeren van verbeteringen in de uitvoering van het onderhoud;
 • Zoekt actief de samenwerking op met, productie, planning/scheduling en maintenance engineering om zo tot een optimale uitvoering en voorbereiding van onderhoud te komen, draagt bij aan de totstandkoming van SWS (Standard working steps)
 • Technisch inhoudelijke begeleiding van contractoren behoort tot het takenpakket.
 • Het tijdig afronden van verplichte trainingen conform bestaande opleidingsmatrix;
 • Neemt deel in consignatie diensten.

Nobian

Nobian is een Europese leider in de productie van zout, chlooralkali en chloormethanen, die essentieel zijn voor de productie van ontsmettingsmiddelen, duurzame lichtgewicht kunststoffen, aluminium, farmaceutica en andere producten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amersfoort en heeft 1.800 werknemers en fabrieken in Nederland, Duitsland en Denemarken.

Nobian Delesto

Op chemiepark Delfzijl heeft Nobian verschillende fabrieken die onder andere zuiver zout, chloor, natronloog en waterstof produceren. Voor al deze producten zijn utiliteiten nodig. De 'Utilities & Facilities' plants van Nobian zorgen hiervoor. Dit cluster van fabrieken bestaat uit twee warmtekrachtcentrales van ca. 50MW, een stoomturbine, de demin installatie en het hoogspanningsnetwerk (Delesto I).

Onderdeel van de business is ook het Nobian Utiliteiten Bedrijf (EVB) die stoom, elektriciteit, (koel)water en perslucht aan diverse bedrijven op het Chemiepark leveren. Sinds 2021 is Delesto 2 weer opgestart. Dit is een 350MW start-stop warmtekracht centrale die ingezet wordt op de day-to-day markt. Dit gevarieerde portfolio aan fabrieken zorgt voor een dynamische werkomgeving met veel uitdagend werk op het gebied van elektrotechniek

Heb jij het in huis?

Als Senior Technician Instrumentatie breng je meerdere jaren relevante ervaring mee in een E&I technische werkomgeving. Je hebt kennis van onderhoudsmethoden en technieken. Daarnaast heb je een opleiding gevolgd op MBO niveau 4 elecktrotechniek/instrumentatie, ervaring met meet- en regeltechniek is een pre.
Je toont verantwoordelijkheid m.b.t. veiligheid door deelname aan constructieve gesprekken over veiligheid met collega's en werknemers/aannemers. Je beschikt daarnaast over de volgende punten:

 • Je bent proactief, denkt en handelt in oplossingen, daar waar nodig escaleer je op basis van feiten naar de Maintenance Lead;
 • Je geeft én ontvangt feedback op respectvolle constructieve manier en volgt dit op;
 • Je voelt zich verantwoordelijk voor het resultaat van eigen afdeling en acteert hier ook naar en streeft naar gezamenlijke doelen met contractor;
 • Je signaleert en vervolgt verbeterpunten;
 • Je respecteert de regels en het werkproces en draagt dit actief uit naar anderen;
 • Je bent doelgericht en levert resultaat conform afspraken;

Dit kun jij van ons verwachten:
Nobian Delfzijl biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur. Daarbij ontvang je:

Een bruto basis jaarsalaris inclusief vakantiegeld op basis van je opgedane werkervaring en opleiding tussen EUR 37,325 - EUR 53,103

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnicus E&i
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.chemieparkdelfzijl.nl/vacatures/2024/05/1145542-senior-technician-instrumentatie-delfzijl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.