Verzorgende IG Thuiszorg Actief Zorg 12-05-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Verzorgende IG Thuiszorg Actief Zorg 12-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Werken bij Actief Zorg

Menu

Verzorgende IG Thuiszorg Comfort Groningen

6 - 32

MBO3-4

CAO VVT

13 mei 2024 - vac-3301

Verzorgende IG Thuiszorg Comfort Groningen

Groningen

6 - 32

MBO3-4

CAO VVT

Jouw nieuwe baan

Wil jij er als Verzorgende IG in Groningen aan bijdragen dat mensen zo gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen? Dan past deze vacature in de thuiszorg perfect bij jou! Je krijgt er van ons een uitdagende baan en dankbare cliënten voor terug. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen
Vanuit een klein zelfstandig team bied je deskundige zorg aan cliënten waarbij je de zelfredzaamheid stimuleert. Natuurlijk heb je hierbij oog voor de beleving van de cliënt. Je signaleert veranderingen en handelt hier naar. Verder heb je contact met eventuele mantelzorgers en andere belanghebbenden. Je werkt nauw samen met de verpleegkundige. Samen stel je de (digitale) zorgleefplannen op en draag je zorg voor uitvoering en evaluaties. In onderling overleg ben je Eerst Verantwoordelijk Verzorgende van één of meerdere cliënten.

De organisatie Thuiszorg Comfort: Persoonlijke en professionele zorg thuis

Thuiszorg Comfort laat zich niet leiden door regels. Ons doel is altijd om de meest passende en persoonlijke zorg in de eigen, vertrouwde omgeving van onze cliënten te verzorgen. Ontzorgen waar nodig met respect voor hun wensen. Uitgangspunt daarbij is: eigen kracht en regie. Want wij begrijpen als geen ander hoe zorg bij cliënten thuis ingrijpt in het leven van de cliënten en hun naasten.

Wij bieden Verpleging, Verzorging, Begeleiding, Huishoudelijke verzorging en Intensieve-, palliatieve- en 24-uurszorg aan (chronisch) zieken, ouderen en gehandicapten. Daarnaast hebben wij diverse specialisaties, waaronder Casemanagement Dementie en verlenen we respijtzorg en mantelzorgondersteuning. Onze betrokken en professionele medewerkers zijn daarbij van onschatbare waarde.

Beschik je over (minimaal) een diploma Verzorgende IG of ben je bijna klaar met je opleiding, ben je beschikbaar voor wisselende diensten en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs? Dan nodigen wij jou uit te solliciteren! Wij bieden jou een leuke uitdaging binnen een organisatie waar geen dag gelijk is en waarbij de betaling conform cao VVT zal plaatsvinden.

Meer informatie over de organisatie vind je op onze website www.thuiszorgcomfort.nl

Mocht je nog vragen hebben, neem dan telefonisch contact op met Janet Fonk of Leonie Bijlholt (Teamleider V&V) via . Deze vacature staat open totdat de juiste kandidaat gevonden is.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Of wil je liever iemand persoonlijk spreken?

Rachel Akkermans

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijactiefzorg.nl/onze-vacatures/verzorgende-ig-thuiszorg-comfort-groningen-20240513094850

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.