GZ-Psycholoog Accare 16-04-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. GZ-Psycholoog Accare 16-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Logo Accare

Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist Jonge Kind-team

  • Geplaatst op 16-04-2024

Zoek jij vrijheid en autonomie in je functie en heb jij een passie om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren die dit nodig hebben? Het Jonge Kind-team in Groningen en Haren is op zoek naar een gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist die dit team komt versterken. Wees welkom bij Accare en ga met ons in gesprek!

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Over de functie

Het Jonge Kind-team richt zich op de zorg voor jonge kinderen van 0 tot 7 jaar oud met ontwikkelings- en/of gedragsproblematiek, zoals (het vermoeden van) autismespectrumstoornis, hechtingsproblemen, trauma of eetproblemen. Het team kijkt breed naar de ontwikkeling van het kind. Vanuit de Infant Mental Health-visie (IMH) is er veel aandacht voor de ouder-kindrelatie en het systeem dat om het kind heen staat. Door de leeftijd van de kinderen wordt veel met de ouders gewerkt.

Het Jonge Kind-team werkt vanuit de locaties Groningen en Haren. Je werkt samen met diverse collega's zoals een kinder- en jeugdpsychiater, klinisch psycholoog, gz-psychologen, basispsychologen, orthopedagogen, systeemtherapeuten, gezinsbehandelaren, kinderarts en een vaktherapeut. Als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist ga je met ouders en kind in gesprek en zie je hun hulpvraag in het licht van de ontwikkelingsleeftijd en het systeem waarin het kind opgroeit. Je voert intake- en anamnesegesprekken, voert behandelingen uit, coördineert en evalueert de diagnostiek en behandeling en overlegt met gemeenten en ketenpartners. Ook houd je je bezig met de ontwikkeling van het behandelbeleid. Je speelt een rol in de vroegsignalering en integrale samenwerkingsverbanden.

Wie ben jij?

Jij hebt passie voor het vak en wilt een bijdrage leveren aan de kinder- en jeugdpsychiatrie. Je sluit goed aan bij je cliënt en zijn of haar systeem. Je bent zorgvuldig, kritisch en betrokken.

Vanzelfsprekend heb je een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist. Bij aanstelling vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vergoeden deze kosten voor je. Ook winnen we referenties in.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris van € 4.108,- tot € 6.264,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met - van den Berkt, gz-psycholoog, via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]4108 – 6264
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)28 – 28
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.accare.nl/werken-bij/vacature-overzicht/gz-psycholoog-orthopedagoog-generalist-jonge-kind-team-3

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.