Starter KNGF 07-04-2024

  1. Vacatures Delfzijl
  2. Starter KNGF 07-04-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

https://www.fysiotherapiewillems.nl

Reageer op vacature

Wil jij werken in hartje Groningen?

Geplaatst op: 7 april 2024

Je kunt reageren tot: 19 mei 2024

Van peesontsteking tot swipevinger, het leven is te leuk om stil te zitten. Wil jij samen met ons deel uitmaken van een sportief team en een positieve impact hebben op het leven van anderen? Dan is deze vacature iets voor jou! Verwachte startdatum: 01-06-2024.

Groningen Functieomschrijving, Wat neem je mee, Wij bieden, Meer weten, Sollicitatieprocedure 24-40 uur Starter Vast

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het behandelen van een diversiteit aan patiënten met uiteenlopende fysieke klachten. Daarnaast lever je advies en ondersteuning aan cliënten om hen te helpen hun gezondheid en fysieke prestaties te verbeteren. Onze praktijken zijn gevestigd in diverse sportcentra in Groningen en Drenthe. Deze vacature betreft onze locatie aan de Vismarkt in Groningen.

Wat neem je mee

We verwachten een hbo-opleiding Fysiotherapie, een bewijs van bevoegdheid, maar wat we belangrijker vinden is: Zelfstandigheid: Je werkt in een team, maar de behandelingen met jouw patiënten zijn één op één in de behandelkamer of oefenruimte. Hierbij neem je zelfstandig beslissingen en je neemt je verantwoordelijkheid. Professionaliteit: Op basis van iemands hulpvraag maak je een behandelplan. Je vertaalt deze naar individuele doelen. Je werkt accuraat en je gaat respectvol om met de ander. Je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Leervermogen: Bereidheid om te investeren in de groei van de praktijk en je eigen ontwikkeling om cliënten nog beter van hun klachten af kan helpen.

Wij bieden

· Een fulltime functie met flexibele uren in overleg. · Een uitdagende werkomgeving in een open en betrokken organisatie met de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. · Een prettige werkplek, fijne collega's met passie voor hun vak, waar we interdisciplinair samenwerken met huisartsen, psychologen en podologen. · Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. · Vergoeding voor cursussen en scholing.

Wil je meer weten over onze praktijk en jouw toekomstige collega's? Kijk dan op www.fysiotherapiewillems.nl. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Klaas van den Berg (praktijkmanager).

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast om bij Fysiotherapie Willems te werken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar .

Geplaatst op: 7 april 2024

Je kunt reageren tot: 19 mei 2024

Geïnteresseerd in deze vacature?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFysiotherapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vacaturebank.kngf.nl/vacatures/fysiotherapie-willems-wil-jij-werken-in-hartje-groningen-661284318f474

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.