Technicus E&I Eneco 12-01-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Technicus E&I Eneco 12-01-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Technicus E&I Eneco 10-01-2024

 • Locatie: Delfzijl

 1. Technicus E&I Eneco 10-01-2024

Introductie vacature

Technicus E&I

Eneco - Delfzijl

€3.600 - €4.900

Technicus E&I

Eneco - Delfzijl

€3.600 - €4.900

Wij willen dat iedereen moeiteloos kan meedoen aan de energietransitie. Dat kan alleen als we klanten nog beter gaan helpen. Drempels voor ze wegnemen om te verduurzamen door te luisteren én te weten waar de klant nou echt behoefte aan heeft. Als kartrekker in de energietransitie heeft Eneco als eerste te maken met nieuwe duurzame energiebronnen en nieuwe manieren van energieopslag en -management. Je komt te werken binnen een dynamisch proces waarbij de energie uit houtsnippers wordt omgezet in groen stoom en groene stroom met de daarbij behorende uitdagingen.

Dit ga je doen

Voor de Energie Centrale Bio Golden Raand in Farmsum zijn wij op zoek naar een Technicus E&I die verantwoordelijk is voor het zelfstandig onderhouden, monteren, testen en inbedrijfstellen de elektrotechnische installatie ten behoeve van procesinstallaties. Als specialist op het gebied van E&I werk je zelfstandig aan preventief & correctief onderhoud, nieuwbouwprojecten en modificaties.

Je kunt snel nieuwe dingen leren en flexibel mee veranderen in onze dynamische organisatie. Je hebt lef, een hoog energie niveau en een enthousiaste, positieve instelling. Je hebt een duidelijke visie op je vak en je gaat voor datgene waar Eneco voor staat.


 • Een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 E&I;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als technicus E&I in de industrie;
 • Je hebt kennis van industriële keuringseisen, meet- en beproevingstechnieken en in het gebruik van test- en meetapparatuur;
 • Je hebt kennis van ATEX, en ervaring met stoominstallaties is een pré;
 • Je bent in staat elektrotechnische tekeningen te lezen en vertalen naar de praktijk;
 • Jij hebt een dienstverlenend karakter en jij gaat gemakkelijk en correct om met de interne klanten en externe contractors. Tevens beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en bent accuraat;
 • Jij hebt een flexibele instelling en bent bereid tot overwerk en meedraaien in storingsdiensten;
 • Nen 3140/3840 opleiding gehad of bereid te halen.

Je bent verantwoordelijk voor

 • Het verrichten van specialistische montage- en of installatiewerkzaamheden met betrekking tot de installaties;
 • Lokaliseren en diagnosticeren van storingen van uiteenlopende aard en het verhelpen hiervan;
 • Geven van adviezen aan je leidinggevende, het doen van reparatievoorstellen en het nemen van initiatief tot het inschakelen van (in- en externe) specialisten;
 • Uitvoeren van modificaties en inspecties aan bestaande of nieuwe installaties;
 • Uitvoeren van test en inbedrijfstelling werkzaamheden aan bestaande of nieuwe installaties;
 • Uitvoeren van keuringen, metingen en beproevingen en het verzorgen van de bijbehorende rapporten;
 • Voorbereiden en begeleiden van revisies en modificaties van installatiedelen.

Je komt te werken in een klein team met 3 directe collega's. Werkzaamheden worden verdeeld over de collega's waarbij iedere technicus voor een bepaald aandachtsgebied de contacten met contractors onderhoud. werkzaamheden worden door jullie zelf voorbereid en ook zelf uitgevoerd en/of uitbesteedt. Het team werkt grotendeels zelfstandig. Ook (deel) revisies worden in eigen beheer voorbereid en begeleid waarbij het hele team (ook W en operations) betrokken is.

Dit hebben we je te bieden


Alle kans jezelf te ontwikkelen

Eneco zet vol in op persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Werken bij Eneco is voor iedereen

Onze klanten zijn divers, en wijzelf ook. Ruim 4.000 Eneco-talenten zorgen voor een open, fijne cultuur waarin iedereen kan groeien en bloeien. Zo creëren we de ideale voedingsbodem voor creatieve inzichten en innovatieve oplossingen. En die kunnen we goed gebruiken om onze ambitieuze missie waar te maken: klimaatneutraal zijn in 2035. Weet je wat het leuke is? Van talent hebben we bij Eneco nooit genoeg. Dus laat van je horen en solliciteer. Samen met jou gaan we voor duurzaam.

Werken bij Eneco is voor iedereen

Kies je voor een carrière bij Eneco, dan kies je voor ambitie, groei en kansen. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en het werk te doen zoals het bij jou past. Daar hoort ook een goede werk-privébalans bij. Je kunt je tijden flexibel indelen en deels thuiswerken als je functie dat toelaat.


Zo werk je aan je eigen toekomst, maar óók aan die van de wereld. Want samen met je 3.000 collega's ga je voor die ene grote missie: klimaatneutraal in 2035. We helpen klanten sneller verduurzamen, bedenken innovatieve oplossingen en pakken kansen met beide handen aan. Doe je mee?


Houd er rekening mee dat het voor deze functie belangrijk is dat je de Nederlandse taal, in woord en geschrift, goed beheerst. En omdat we vaak met buitenlandse contractors werken kun je ook goed communiceren in Engels en Duits
Wil je meer weten over deze vacature bij Eneco? , onze Maintenance Manager, beantwoordt met plezier jouw vragen via .


Functietitel Technicus E&i Indicatie salaris (min - max] 3600 - 4900 Aantal uren (min - max) 1 - 40 Soliciteer direct https://www.werkenbijeneco.nl/vacatures/technicus-e-i-farmsum-862

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnicus E&i
Indicatie salaris (min – max]3600 – 4900
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieDelfzijl, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/technicus-e-i-eneco-10-01-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.