Technisch Administratief Medewerker en Facilitaire Ondersteuning Twentsche Kabelfabriek 19-05-2024

 1. Vacatures Delfzijl
 2. Technisch Administratief Medewerker en Facilitaire Ondersteuning Twentsche Kabelfabriek 19-05-2024

Werken in Delfzijl

 

Introductie vacature 

Telecom

TKF Kabelkenniscentrum

Naar TKF Kenniscentrum

TKF Kabelkenniscentrum

Ter versterking van onze QHSE afdeling zoeken wij een

Technisch administratief medewerker en facilitaire ondersteuning

 • Eemshaven
 • 0,8 - 1fte
 • Minimaal MBO3/4, bij voorkeur met een afgeronde administratieve opleiding

Je start de dag in de fabriek. Je gaat naar de Teamleider en de Operators en vraagt naar de status van de productie van de zeekabel. Hierbij kijk je terug en vraag je naar de verwachtingen van de productievoortgang. Op basis van feiten verzamel je zelfstandig en gestructureerd de 'quality data'. Hiermee bedoelen we inline meetgegevens zoals diameters, wanddiktes, snelheden, toegepaste grondstoffen en afwijkingen/foutmeldingen. Daarnaast verzamel je de offline gegevens zoals handmatige metingen, monstername en/of trekproeven. De inline- en offlinegegevens verzamel je gestructureerd, met datum en tijdstip van de metingen. De Document Controller zal met jouw input het Manufacturing Record Book (MRB) samenstellen voor de klanten. Jouw voorwerk is dus van cruciaal belang voor de kwaliteit en oplevering van het MRB.

Kortom, je verzamelt en documenteert alle data van elke bewerking van de kabel. Je bent op de hoogte van alles wat er met de kabel gebeurt tijdens het productieproces.

Jouw profiel

Naast je rol als documentalist ben je aanspreekpunt voor facilitaire zaken, deze taken zijn zeer gevarieerd en daarmee heb je een belangrijke ondersteunde rol. De werkzaamheden zijn onder andere poorttoegangscontrole van bezoekers op het terrein, ontvangen en begeleiden van bezoekers en leveranciers, beheer van bedrijfsauto's, beheer van kantoorartikelen, regelen en voorbereiden van lunches.

Persoonlijke eigenschappen

 • je bent een organisatie talent, self propelling;
 • jij 'ziet het werk liggen', hebt de drive om dit zelfstandig op te pakken en af te ronden;
 • je werkt nauwkeurig en hebt een goed oog voor detail;
 • jouw communicatieve skills zijn van goed niveau en je maakt op een natuurlijke wijze verbinding met de collega's, leveranciers en gasten.

Functie-eisen:

 • Minimaal MBO3/4, bij voorkeur met een afgeronde administratieve opleiding;
 • Affiniteit met techniek/facilitair
 • Ervaring in een soortgelijke functie (pre);
 • Je hebt uitstekende digitale vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.

Wat TKF jou kan bieden

Een passend salaris, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, in een groeiende organisatie met trotse en enthousiaste collega's. Wij hebben een platte organisatiestructuur en bieden veel ruimte voor eigen initiatief. Ook hechten wij grote waarde aan continuïteit en stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling, onder andere door het aanbieden van training en opleiding. Standplaats voor deze functie is Eemshaven.

TKF Connectivity Solutions

Ruim 90 jaar actief en onderdeel van technologiebedrijf TKH Group N.V.

Bij TKF zijn zowel de roots van een Twents familiebedrijf als de contouren van een beursgenoteerde Nederlandse onderneming duidelijk merkbaar.

Met een breed portfolio kabels, systemen en diensten biedt TKF klanten wereldwijd oplossingen voor het creeren van veilige en betrouwbare energie- en dataverbindingen. Er zijn TKF productievestigingen in Haaksbergen, Lochem, Eemshaven, Nanjing (China) en Rawicz (Polen). Tevens zijn er verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden. Met gedreven collega's en passie voor techniek produceert TKF een diversiteit aan elektriciteits-, signaal-, subsea- en glasvezelkabels. TKF verbindt de wereld!

De ruim 950 medewerkers van TKF willen uitblinken in alles wat zij doen, zetten ideeën om naar realiteit en beschikken over een flinke dosis ondernemerschap. Samen zetten wij alles op alles om de groei- ambitie en -potentie waar te maken, met een unieke positionering in combinatie met een operational excellente organisatie.

Sinds de oprichting in 1930 heeft TKF zich ontwikkeld van een kabelproducent tot een technologisch toonaangevende leverancier van connectivity-oplossingen.

Contact

Spinnerstraat 15
7481 KJ, Haaksbergen
Nederland

Over TKF

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieEemshaven, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.tkf.nlwww.tkf.nl/nl/over-tkf/vacatures/werken-bij-tkf/technisch-administratief-medewerker-en-facilitaire-ondersteuning

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Delfzijl en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.